میعادگاه : کـــرج . محمدشهر . ابتدای عباس آباد.بیت المهــــــــدی (عج

منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3422
:: کل نظرات : 51

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 17
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 538
:: باردید دیروز : 360
:: بازدید هفته : 2970
:: بازدید ماه : 9101
:: بازدید سال : 15317
:: بازدید کلی : 15317
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
 الفرات نوشت: نیروهای امنیتی توانستند بر سه محله شهر سامراء که تروریستهای داعش بر آن مسلط شده بودند، مسلط شوند و شماری از تروریستها را به هلاکت رساندند.
یک منبع امنیتی عراقی گفت نیروهای امنیتی توانستند سه محله از پنج محله شهر سامراء را که به اشغال تروریستهای داعش درآمده بود، شامل محله های الشرطه، المثنی  و الجامعه پاکسازی کنند.

تروریستهای داعش صبح امروز با یورش به شهر سامراء، برخی محله های آن را به اشغال خود درآوردند، نیروهای امنیتی بلافصله مقررات منع آمد و شد در این شهر برقرار کردند و تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف حرمین مطهر امامین عسکریین علیهما السلام اتخاذ کردند.

تروریستهای تکفیری داعش همچنین به ناحیه سلیمان بیک شهر طوزخورماتو در شرق تکریت حمله کرده اند که درگیریها میان آنها و نیروهای امنیتی همچنان ادامه دارد.

تروریستها همچنین روستای شکرا در شهر الشرقاط را هدف حمله انتحاری خود قرار دادند که سبب زخمی شدن هشت نفر شد.

در حمله انتحاری تروریستها به ایست بازرسی در شهر بیجی، پنج نیروی پلیس کشته و زخمی شدند.

نیروهای امنیتی در پی حملات تروریستی، مقررات منع آمد و شد را در شهر بیجی اعمال کردند.

 
منبع: مهر

:: بازدید از این مطلب : 1415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
سخنان صریح علامه مصباح یزدی:
کسانی که نگرانی علما و تجمع روحانیون در فیضیه را به توهم متهم می کنند دینشان را از فیضیه گرفته اند یا انگلیس؟/ با تعارف های توخالی و نام بردن از مقام معظم رهبری نمی توانند مردم را فریب دهند

 

گروه سیاسی رجانیوز: عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: حتي برخي از افراد عمامه به سر که داراي مسئوليت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابي و نگراني علما از وضع دين و فرهنگ و تجمع روحانيت در فيضيه، آن‌ها را کساني معرفي مي‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم مي‌کنند. بايد از وي پرسيد مگر خود تو دينت را از کجا ياد گرفته‌اي؟ از فيضيه يا از انگلستان؟

به گزارش پايگاه اطلاع رساني آثار حضرت آيت‌الله مصباح يزدي، رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در تاريخ ديروز دوازدهم خرداد ماه در جمع اعضاي کاروان پياده عازم حرم امام خميني(ره) با عنوان «عاشقان حسيني، زائران خميني(ره)» ضمن تبريک اعياد شعبانيه اظهار داشت: رحلت حضرت امام خميني(ره)، مصيبت بسيار بزرگي براي ملت ايران بوده و هست، اما از رحلت ايشان برکاتي به وجود آمد. همانگونه که شهادت سيدالشهدا(ع) هرچند مصيبتي غم بار بود، اما اگر ايشان شهيد نمي‌شد، اين برکات عظيم و احياء اسلام نيز ميسر نمي‌شد.

علامه محمدتقي مصباح يزدي با اشاره به اين‌که حضور اين جمع از برکات رحلت امام خميني(ره) است، اظهار داشت: اين‌که کساني که اصلا ايشان را درک نکرده و نديده اند، بعد از 25 سال با پاي پياده از شهرهاي دور عازم حرم امام(ره) شده و پيام امام(ره) را به همگان يادآوري کنند، برکتي از حضرت امام خميني(ره) است که بعد از رحلت ايشان حاصل شده است.

وي با اشاره به اين‌که پيام خميني(ره) همان پيام امام حسين(ع) است، خطاب به اعضاي کاروان پياده اظهار داشت:  تصور شخصی من این است که شاید ثواب کار شما، مانند ثواب کار کساني باشد که با پاي پياده به حرم سيدالشهدا(ع) مشرف مي‌شوند، لذا با توجه حرکت کنيد، با وضو باشيد و کار خود را کم مشماريد، چرا که اين ايام از بهترين ايام عمر شما و از بهترين توفيقاتي است که نصيب شما شده است.

 

عضو خبرگان رهبري يکي از برکات کاروان‌هايي که پياده عازم حرم امام(ره) هستند را دريدن مشغوليت‌هاي روزمره و تفکر در نهضت امام(ره)، انقلاب اسلامي و هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: بايد توجه داشت که ويژگي و امتياز امام(ره) نسبت به ساير علما چه بوده و خداوند چه برکتي به اين مرد داده و در نفس او چه اعجازي وجود داشت که ما نظير آن را حتي در بين علما نمي‌يابيم؟

 

وي ادامه داد: خوب است در اين مسير درباره دستاوردهاي انقلاب و دفاع مقدس تفکر کرده و آسيب‌هايي را که ممکن است اين انقلاب را تهديد کند، شناسايي کنيد تا در حد امکان از آن پيشگيري شود و اگر آسيبي نيز وجود دارد، براي مقابله با آن، خود را آماده کنيد.

 

وي با اشاره به اين‌که اگر اين آگاهي‌ها نباشد، کم‌کم خط امام(ره) فراموش مي‌شود، اظهار داشت: خط سيدالشهدا(ع) با همين عزاداري‌ها زنده مانده است و اگر نبود اين عزاداري‌هايي که با اشاره خود اهل‌بيت (ع) برپا مي‌شد، چه بسا امروز خط سيدالشهدا(ع) فرمواش مي‌شد و حتي عده‌اي منکر ارزش کار امام حسين(ع) مي‌شدند و تفسيري اشتباه از حرکت ايشان ارائه مي‌دادند. همانطوري که امروز نيز برخي اينگونه تحليل مي‌کنند که حرکت سيدالشهدا(ع) براي جنگ، عجولانه و اشتباه بود و ايشان مي‌توانست با توجه به شخصيت و نسبتش به پيامبر(ص)، با دستگاه حاکم مدارا کرده و پس از کسب قدرت و تربيت مردم، در صورت لزوم قيام کند.

وي با اشاره به اين‌که شبيه چنين تفسيري، از قبل از انقلاب درباره حرکت امام خميني(ره) وجود داشت و اکنون نيز وجود دارد، خاطر نشان کرد: در ابتداي نهضت امام خميني(ره) عده‌اي مي‌گفتند نبايد با شاه در افتاد، چرا که تنها شاه شيعه در جهان است و بايد با مسالمت و مدارا از حکومت وي براي نشر تشيع استفاده شود. حتي در هشت سال دفاع مقدس نيز عده‌اي معتقد بودند اين جنگ هرچه زودتر بايد تمام شود، چرا که جنگ غير از از دست دادن جوان‌ها و بيوه شدن زنان و تخريب منابع و ضربه به اقتصاد کشور، حاصل ديگري ندارد!

استاد اخلاق حوزه علميه با اشاره به اين‌که اين نحوه تحليل‌ها و تفسير‌ها از صدر اسلام تا کنون وجود داشته و دارد، خاطر نشان کرد: امام(ره) هنوز در پاريس بودند که مهندس بازرگان که يک شخصيت اسلامي و مورد احترام تلقي مي‌شد، از سر دلسوزي و خيرخواهي به امام پيشنهاد کرد که اختلافات با شاه را تمام کنند، چرا که نمي‌توان با شاه و ارتشي که دارد، مقابله کرد و اين مقابله وضع را بدتر مي‌کند و البته امام (ره)، پس از سخنان وي، شاه را رفتني دانسته و ارتش را برادران خود خطاب کردند که بعد از رفتن شاه به جمهوري اسلامي مي‌پيوندند.

وي ادامه داد: از همان روزي که امام (ره) در پاريس بود، بسياري- چه بسا از سر خير انديشي – از امام (ره) خواستند تند و سخت برخورد نکنند، چرا که آنها روحيه برخورد نداشتند، و مي‌خواستند راحت‌طلبي خود را با صلح و مدارا حفظ کنند و هرگز اجتماع و تظاهرات را برنمي‌تافتند، چه برسد به جان دادن.

علامه مصباح يزدي با اشاره به اين‌که تعداد کساني که امروز حاضرند براي بقاي نظام اسلامي جان خود را فدا کنند، بسيار بيش از تعداد چنين افرادي در آغاز انقلاب است، اظهار داشت: اين به برکت تربيت افراد توسط امام خميني(ره) و خلف صالح ايشان که نسخه بدل خميني(ره) در دفاع از ارزش‌ها و آرمان هاست، ميسر شده است.

وي با اشاره به آيه قرآن کريم، ادامه داد: به تصريح قرآن کريم، دشمنان تا زماني که شما دست از دينتان برنداريد، دائما با شما در حال جنگ هستند. اما امروز دشمنان هم به اين نتيجه رسيده‌اند که از طريق نظامي نمي‌توان به مقابله با ايران پرداخت، و لذا جنگ نرم را در پيش گرفته‌اند.

 

عضو خبرگان رهبري خاطر نشان کرد: دشمنان حتي براي لباس‌هاي افراد نيز برنامه‌ريزي کرده‌اند، به‌گونه‌اي که وقتي فردي مي‌خواهد لباس مناسب و اسلامي تهيه کند، آن را در بازار نمي‌يابد.

 

وي با اشاره به نفوذ جنگ نرم دشمن در تفکرات افراد افزود: تقريبا همه مسئولين ما در دوره‌هاي مختلف در ته دلشان باور نداشتند که بتوان حريف آمريکا شد و معتقدند که ايران در علم، تکنولوژي، صنعت و نظاير اينها به آمريکا نيازمند است و چاره‌اي جز رابطه با آمريکا وجود ندارد و البته اين رابطه، هزينه‌اي هم دارد که طبيعتا بايد پرداخت شود. يعني از يک طرف عامل فکري و از طرف ديگر عامل رواني که راحت‌طلبي و رفاه‌طلبي است سبب شده تا اين افراد، رابطه با آمريکا را مصلحت بدانند!

وي افزود: حتي برخي از افراد عمامه به سر که داراي مسئوليت هستند، در واکنش به اجتماع مردم در خصوص بدحجابي و نگراني علما از وضع دين و فرهنگ و تجمع روحانيت در فيضيه، آن‌ها را کساني معرفي مي‌کنند که اسلام را نشناخته‌اند و آن‌ها را متهم به توهم مي‌کنند. بايد از وي پرسيد مگر خود تو دينت را از کجا ياد گرفته‌اي؟ از فيضيه يا از انگلستان؟

آيت‌الله مصباح يزدي با اشاره به هشدار امام(ره) در خصوص نفوذ نامحرمان، اظهار داشت: برخي مسئولين به گونه‌اي رفتار مي‌کنند که زمينه عملي شدن اين هشدار امام(ره) را فراهم کنند. جدايي دين از سياست و بيان اين مطلب که دين وظيفه روحانيت است، نه دولت، همان شعار جبهه ملي است که متأسفانه امروز از سوي برخي مسئولين عمامه به سر مطرح مي‌شود.

وي با اشاره به اين‌که امام(ره) اولين وظيفه دولت را حفظ دين مردم مي‌دانست، خاطر نشان کرد: اگر امام(ره) احساس خطر مي‌کرد و اگر نجف و مشهد را به خاطر ساکت بودنشان مورد خطاب قرار داده و سکوت را بر علما حرام مي‌دانست، به خاطر احساس خطر براي اسلام بود، نه براي اقتصاد، نفت و تحريم.

عضو خبرگان رهبري افزود: اين‌که عده‌اي بگويند دولت وظيفه‌اي براي دين مردم ندارد، بلکه وظيفه دولت فقط برداشتن تحريم‌ها و آن هم نه با مقاومت، بلکه از راه ديپلماسي است، بر خلاف خط امام(ره) است. مگر امام(ره) براي تحريم و اقتصاد قيام کرد؟ مگر اين همه شهيد براي شکم و تحريم جان خود را فدا کردند؟ مگر نه اين است که همه شهدا در وصيت نامه هايشان، اسلام و پيروي از امام(ره) را گوشزد کرده‌اند؟

وي افزود: امروز امام سر از مدفن برآورَد و ببيند که مسئولين کشور چه مي‌گويند؟ همان مسئوليني که از سخنانشان بر مي‌آيد که امام(ره) هم اسلام را نشناخته بود؛ همان مسئوليني که برخي از کارهاي اول انقلاب را اشتباه عنوان مي‌کنند، در حالي که امام(ره) با قوت آن را تأييد کرده‌اند.

وي با اشاره به اين‌که متأسفانه کساني که اين حرف‌ها را مي‌زنند، عمامه به سر هستند، خاطر نشان کرد: آيا اين عده فکر مي‌کنند مردم نمي‌فهمند و سرشان نمي‌شود؟ آيا فکر مي‌کنند با تعارف‌هاي توخالي و استفاده دائم از لفظ مقام معظم رهبري، در حاليکه عملشان بر خلاف صريح فرمايشات رهبري است، مي‌توانند مردم را فريب دهند؟

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه با اشاره به اين‌که هدف اصلي بايد حفظ دين باشد، اظهار داشت: امروز دشمن در تلاش است که ولايت شيطان را به جاي ولايت الله به خورد ما بدهد و عده‌اي نيز زمينه آن را فراهم مي‌کنند.

وي با بيان اين‌که والله برخي از بچه‌هاي خردسال از سياست‌مداران غرب‌زده بيشتر مي‌فهمند، اظهار داشت: مردم متوجه مي‌شوند که دشمن در برابر وادادگي مسئولين، جلوتر آمده و پرروتر مي‌شود، اما برخي از مسئولين هنوز نفهميده‌اند.

آيت‌الله مصباح يزدي در پايان با اشاره به اين‌که به تصريح رهبري، مراد ايشان از فرهنگ، فرهنگ اسلامي انقلابي است، اظهار داشت: بايد شعارهاي دين و انقلاب را بيشتر درک کنيم و بدانيم فرهنگ، نه رقص‌هاي محلي و لهجه‌ها و گويش‌ها، نه اسلام آمريکايي، نه اسلام سازش و نه اسلام ديپلماتيک، بلکه اسلام انقلابي است.

 

 


:: بازدید از این مطلب : 1733
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393

صوت: رهبر انقلاب در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره)

دانلود

 

فیلم: رهبر انقلاب در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی(ره)

دانلود


:: بازدید از این مطلب : 1558
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393

تمایلات روح‌الله(امام) نسبت به قهرمانان و مبارزان تا حدی است که در نهضت جنگل، وی با سخنرانی و سرودن شعر در وصف میرزا، اقدام به جمع‌آوری کمکهای مردمی برای حمایت از نهضت جنگل کرده بود.

به گزارش خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس، امام خمینی (س) در روز بیستم جمادی‌الثانی روز کوثر ولادت فاطمه زهرا (س) 1321ق/ 1281ش، در خانواده‌ای از اهل علم و مبارزه و تقوا و هجرت دیده به جهان گشود و در پنج ماهگی، پدرش آقا مصطفی به جرم حمایت از مظلومین به دست اشرار محلی به شهادت رسید.
 
روح‌الله در آغوش مادری مهربان (بانو هاجر) و سرپرستی عمه‌ای دلسوز (صاحبه خانم) و دایه‌ای پرهیزگار (ننه خاور) پرورش یافت و همزمان آموزشهای اولیه سوارکاری و تفنگداری و تیراندازی را طی کرد.
 
*دوره اول (از 1281- 1300ش)
 
دوران کودکی و نوجوانی روح‌الله همزمان با بحران‌های سیاسی و اجتماعی ایران سپری شد. وی از همان ابتدای زندگی، با درد و رنج مردم و مشکلات جامعه آشنا بود و تأثر خود را با ترسیم خطوطی به صورت نقاشی بروز می‌داد، و همراه خانواده و اطرافیان در سنگر دفاع ساخته و پرداخته و در کوران حوادث و مسائل به مجاهدی تمام عیار تبدیل می شد.
 
برخی از حوادث متأثرکننده این دوران مثل بمب‌باران مجلس در نقاشی‌ها و مشقهای خوشنویسی دوران کودکی و نوجوانی او منعکس شده و در دسترس است. از جمله قطعه شعری است در دفترچه یادداشت دوران نوجوانی (9-10 سالگی) با عنوان: «غیرت اسلام کو جنبش ملی کجاست» خطاب به ملت ایران:
 
هان ای ایرانیان، ایران اندر بلاست
 
مملکت داریوش دستخوش نیکولاست
 
می‌توان از آن نوشته به عنوان اولین بیانیه سیاسی دوران نوجوانی روح‌الله یاد کرد، و دغدغه ذهنی او را راجع به مسائل مملکتی فهمید. تمایلات روح‌الله نسبت به قهرمانان و مبارزان تا حدی است که در نهضت جنگل، وی با سخنرانی و سرودن شعر در وصف میرزا، اقدام به جمع‌آوری کمکهای مردمی برای حمایت از نهضت جنگل کرده و بالاخره مصمم می شود که خود شخصاً به نهضت جنگل بپیوندد. و در فرصتی به جنگل سفر می‌کند و پایگاه میرزا را از نزدیک می‌بیند.
 
 
*تحصیلات روح‌الله
 
روح‌الله با بهره وری از استعداد فوق‌العاده، رشته‌های مختلف علوم را به سرعت طی کرد. علاوه بر فقه و اصول و فلسفه، عرفان را نیز در عالیترین سطح نزد اساتید برجسته آن زمان در خمین، اراک و قم طی کرد و در مدت 6 سال جهش فوق‌العاده ای داشت حتی اسفار را پشت سر گذاشت و از فضلا و شخصیت‌های برجسته حوزه علمیه قم به شمار می‌آمد.
 
 
*اولین خطابه رسمی روح‌الله
 
روح‌الله ضمن تحصیل در اراک در ایام 19 سالگی در مراسم بزرگداشت « رکن اعظم مشروطه» مجتهد طباطبائی اولین خطابه خود را قرائت کرد و تحسین حاضرین را برانگیخت. این خطابه در واقع بیانیۀ سیاسی بود که به جهت قدردانی از زحمات و خدمات علمدار مشروطیت از جانب حوزه علمیه اراک از زبان یک طلبه جوان قرائت می‌شد.
 
از قول روح‌الله نقل شده « ... پیشنهاد شد منبر بروم، استقبال کردم آن شب کم خوابیدم، نه از ترس مواجه شدن با مردم، بلکه به خود فکر می‌کردم فردا باید روی منبری بنشینم که متعلق به رسول‌الله است. از خدا خواستم مدد کند که از اولین تا آخرین منبری که خواهم رفت، هرگز سخنی نگویم که جمله‌ای از آن را باور نداشته باشم 5 و این خواستن عهدی بود با خدا بستم، اولین منبرم طولانی شد، اما کسی را خسته نکرد ... و عده ای احسنت گفتند، وقتی به دل مراجعه کردم از احسنت گویی‌ها خوشم آمده بود، به همین خاطر دعوت دوم و سوم را رد کردم و چهار سال هرگز به هیچ منبری پا نگذاردم.» 6
 
 
*دوره دوم زندگی روح‌الله (از 1300ش-1320)
 
این دوره از زندگی روح‌الله با هجرت به قم آغاز شده است، با سیاست‌های دین‌زدایی رضاخان و تا 1320 ادامه دارد، در این دوره روح‌الله مشغول تحصیل و تدریس و تألیف کتاب و آشنایی با علمای برجسته مبارزی همچون حاج آقا نورالله اصفهانی و مدرس و برخی دیگر می باشد. در این دوره اختناق رضاخانی؛ هدف علما حفظ حوزه قم بود. اهمیت آن در آن زمان کمتر از تأسیس حکومت اسلامی در سال 57 نبود. 7
 
 
*دوره سوم (از 1320-1340)
 
این دوره از زندگی امام با چهل سالگی آغاز می‌شود و مصادف است با دو حادثه مهم؛ یعنی بروز جنگ جهانی دوم و اشغال ایران، خروج رضاخان از ایران و آغاز سلطنت محمدرضا. بنا بر اعتقاد امام این زمان فرصت مناسبی برای قیام اصلاحی بود.
 
با همه کوشش‌ها و اقدامات روح‌الله قیام مورد نظر صورت نگرفت. امام در این دوره عالمی است کامل و جامع الشرایط، رهبری است هوشیار با پشتوانه دانش و بینش سیاسی با کوله‌باری از تجربه دوران 20 ساله رضاخانی، که شناخت کاملی از اوضاع ایران و جهان دارد، لذا با صدور بیانیه‌ای در 11 جمادی‌الثانی 1363ق/1323ش زمان مناسب قیام را یادآوری می‌کند: «امروز، روزی است که نسیم روحانی وزیدن گرفته و برای قیام اصلاحی بهترین روز است، اگر مجال را از دست بدهید و قیام برای خدا نکنید و مراسم دینی را عودت ندهید، فرداست که مشتی هرزه‌گرد و شهوتران بر شما چیره و تمام آیین و شرف شما را دستخوش اغراض باطله خود کنند.»
 
 
*دوره چهارم زندگی امام (از 1340-1368)
 
این دوره همزمان با دو حادثه ناگوار آغاز می‌شود یکی رحلت آیت‌الله بروجردی (10 فروردین 1340) - که ضایعه‌ای برای جهان اسلام و در عین حال رفع موانع برای دشمنان ایران و اسلام بود.
 
دیگری رحلت آیت‌الله کاشانی قهرمان مبازره با استعمار انگلیس که روزگاری نامش لرزه بر اندام دشمنان ایران و اسلام می‌انداخت. همزمان با تسلط امریکا بر امور مملکت، فشار بر رژیم برای اجرای اصلاحات آمریکایی افزایش یافت و در قالب اصلاحات ارضی و لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی با چشم‌اندازی ظاهراً مردم فریب رخ نمود ولی در باطن از اتحاد شومی خبر می داد و تسلط آمریکا و اسرائیل و عوامل آنها را بر کلیه شئون مملکت فراهم می‌کرد. در این زمان امام در برابر اصلاحات آمریکایی به شدت ایستاد و رژیم شاه به تلافی، در دوم فروردین 1342 که مصادف بود با شهادت امام جعفر صادق (ع) به مدرسه فیضیه یورش برد. در این حادثه تعدادی شهید و مجروح شدند. امام در پیامی به مناسبت چهلم فاجعه فیضیه دست به افشاگری زد: «من مصمم هستم که از پای ننشینم تا دستگاه فاسد را به جای خود بنشانم.» امام نطق تاریخی خود را در 13 خرداد 1342 در مدرسه فیضیه ایراد کرد و شاه فرمان خاموش کردن فریاد امام را صادر کرد. در شامگاه 14 خرداد امام دستگیر و به زندان قصر منتقل شد. صبح 15 خرداد خبر دستگیری امام به تهران و سایر شهرها رسید و مردم به خیابانها ریخته با شعار « یا مرگ یا خمینی» به سوی کاخ شاه به حرکت درآمدند و قیام با شدت سرکوب شد و به خون نشست. قیام (15 خرداد 1342) علی‌الظاهر با تبعید رهبر انقلاب به ترکیه و سپس عراق از جوشش و جنبش افتاد. واقعه مرموز شهادت آقا مصطفی فرزند امام در 56 روح تازه ای به جنبش دمید. چاپ مقاله‌ای توهین‌آمیز به امام و روحانیت در 17 دی ماه 1356 در روزنامه اطلاعات اعتراض شدید جامعه مذهبی را برانگیخت و قیام 19 دی ماه 1356 را به دنبال داشت. مراسم چهلم شهدای 19 دی قم به صورت پیامی در تبریز و اصفهان و یزد و شیراز و شهرهای دیگر ادامه یافت و به کشتار فاجعه 17 شهریور 57 منجر شد همچنین فرار شاه و ورود امام را به وطن نوید داد. مردم در پی استقبال بی سابقه خود در بهشت زهرا سخنرانی تاریخی امام خود را شنیدند و حکم سرنوشت‌ساز ایشان را در لغو حکومت نظامی در 21 بهمن 57 با جان دل گردن نهادند و در پیشگیری از حملات نیروهای رژیم با، مناطق حساس را سنگربندی و در مدت 24 ساعت مبارزه بی امان، طرحهای کودتاچیان را نقش بر آب و هرگونه فرصت را از آنها سلب کردند. و بالاخره پیروزی قیام 15 خرداد در شب 22 بهمن 57 به گوش رسید.
 
از صبحدم 22 بهمن تا 13 خرداد 1368(رحلت امام) حوادث سنگین بیشماری با محدودیت و نقش خصمانه آمریکا و حمایت همه جانبه دول غربی با کمک گروهها و احزاب متعدد چپ و راست در ایران در مقابله با انقلاب اسلامی بروز کرد. این حوادث آن قدر گسترده بود که در این مختصر نمی‌گنجد، فقط در یک جمله می‌توان گفت هر کدام از آن حوادث به تنهایی می توانست مسیر انقلاب را منحرف کند و به شکست بکشاند، اما الطاف الهی و هوشمندی امام و وفاداری و آگاهی ملت ایران، تمام توطئه‌ها را خنثی کرد به گونه‌ای که ملت ایران، در سال 1368 در حالی که با پیکر مطهر امام خویش پس از 11 سال تحمل سختی‌ها و مشکلات وداع می‌کرد، جمعیت چندین برابر بیشتر از لحظه ورود بود. عشق و پایداری مردم عمیق‌تر و قصدشان بر ادامه راه امام و انقلاب جدی تر و نظام شان علی رغم همه توطئه‌ها و حوادث پر ثبات تر از هر زمان دیگر بود. روانش شاد و راهش پر رهرو باد .
 
 

:: بازدید از این مطلب : 1420
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
حمله صبح امروز عناصر داعش به شهر سامرا تاکنون به کشته شدن ۵۱ نیروی امنیتی منجر شده است اما ارتش عراق موفق شد حمله به حرم امامان عسکری(ع) را خنثی کند.
 
به گزارش خبرگزاری عراقی «الاخباریة»، از ساعت 4 بامداد امروز، شهر سامرا شاهد درگیری مسلحانه تروریست‌های گروه موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) با نیروهای امنیتی است. به نظر می رسد که تروریست‌ها قصد داشتند به مرقد امامان عسگری حمله کنند که تاکنون موفق نشده‌اند و نیروهای امنیتی این حمله تروریستی را خنثی کرده‌اند.
 
51 نیروی امنیتی کشته شدند
 
یک مقام آگاه امنیتی عراق در این‌باره گفت که درگیری‌های مسلحانه‌ای که میان افراد مسلح و نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا از صبح امروز روی داد تاکنون به کشته شدن 51 نیروی ارتش و پلیس در سامرا منجر شده است و درگیری‌ها تا زمان تنظیم این خبر همچنان ادامه دارد.
 
برخی منابع اعلام می‌کنند که افراد مسلح ساختمان‌های دولتی در این شهر را به کنترل خود درآورده‌اند.
 
۵ محله سامرا در کنترل داعش
 
خبرگزاری کل‌العراق نیز نوشت: عناصر داعش ۵ محله شهر سامرا را تحت کنترل خود درآورده‌اند و گزارش‌ها حاکی از آن است که آنها توانسته‌اند دانشگاه سامرا را اشغال کنند.
 
اعلام حکومت نظامی و آماده باش در سامرا
 
نیروهای امنیتی عراق در پی حمله همه جانبه داعش به سامرا در استان «صلاح‌الدین» در این شهر حکومت نظامی اعلام کردند و تمامی راه‌های منتهی به مرقد دو امام عسکری (ع) را بستند.
 
پلیس استان صلاح‌الدین اعلام کرد که تمامی نیروهای امنیتی به حالت آماده‌باش در آمده‌اند.
 

:: بازدید از این مطلب : 1253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393

 یک منبع آگاه عراقی می‌گوید ۹۰ درصد چریک‌های داعش از گروه‌های بسیار آموزش دیده گارد ریاست جمهوری سابق و فدائیان صدام هستند.

 
به گزارش فارس، یک منبع آگاه عراقی در تشریح وضعیت شهر سامرا و حمله گروهک تروریستی داعش به این شهر گفت: داعش از دیشب با 5 هزار نیرو به شهر حمله کرده و برخی عشایر نیز با آن همکاری می‌کنند. این گروه از عشایر در همکاری با داعش به مراکز پلیس و ارتش حمله کرده و پلیس و ارتش را مشغول کردند تا نتواند از شهر دفاع کند.
 
بنابراین گزارش، با استفاده از این فرصت، داعش به راحتی وارد شهر شد و 90 درصد محلات شهر را کاملا تصرف کرد. داعش برای دست‌یابی به حرمین امامین عسکریین (علیهما سلام) نیز حمله‌ای را ترتیب داد اما مدافعین کم‌تعداد حرم به شدت دفاع کردند و با غیرت حیدری اجازه نفوذ مهاجمین را به محوطه 500 متری حرم ندادند. در حال حاضر نیز نبرد سختی در محوطه 500 تا 600 متری حرمین در جریان است.
 
به گفته این منبع آگاه، ارتش عراق به خود آمده و تعداد زیادی هلی‌کوپتر و هواپیما به صحنه نبرد فرستاده، شهر در محاصره است و راه‌ها بسته شده‌اند. ارتش کوچک‌ترین جنبنده‌ مسلحی را می‌زند اما چریک‌های داعش به شدت آموزش دیده‌اند. 90 درصد داعش از گروه‌های بسیار آموزش دیده گارد ریاست جمهوری سابق و فدائیان صدام هستند.  اگر فیلم‌های آموزش آنها را دیده باشید، دیده‌اید که گرگ‌های درنده از دست اینها فرار می‌کنند؛ اینها از گرگ وحشی‌ترند.
 
با تمام این تفاصیل ارتش عراق  در حال مقابله هستند. اوضاع در سامرا بسیار وخیم است. داعش با ساز و برگ کامل نظامی وارد شده است تاجایی که تاکنون 17 ماشین داعش مسلح به دوشکا، کاتیوشا و توپ ضدهوایی توسط ارتش منهدم شده است.
 

:: بازدید از این مطلب : 1303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
 
نکاتی از سخنرانی حجت الاسلام قاسمیان را بخوانید:
 

*آنچه به عنوان حزب در دین قابل قبول است که تبدیل به حزب الله شود. حزب الله تعریف قرآنی دارد در سوره مائده آیه 54 تا 56 که به آیات ولایت معروف است آمده؛ ای مومنین اگر مرتد شوید، منظور ارتداد از اصل دین نیست؛ منظور جریان رهبری و ولایت که در دین است، می باشد. خدا کسانی را می فرستد که اینها خدا را دوست دارند و خدا هم اینها را دوست دارد در راه خدا جهاد می کنند و از ملامت هیچ ملامتگری هم نمی ترسند.

*از پیامبر می پرسند: اینان چه کسی هستند که می آیند و جهاد می کنند و جلوی ارتداد را خواهند گرفت و از اصحاب ولایت خواهند شد؟ حضرت محمد(ص) به سلمان اشاره می کنند و می فرمایند: اینها می آیند که اهل ولایت هستند و مانع ارتداد در اصل ولایت هستند.

در آیه بعد تعریف ولی آمده است علی و اولاد علی که در زمان غیبت جایگاه خالی ولی در سمت اجتماعی را باید تعریف کرد که جایگاه خالی شأن اجتماعی امام معصوم را باید کسی پر بکند.

*ولایت چیزی است که به تصریح قرآن همه در همه جای دنیا قبول دارند اما بحث این است که ولایت چه کسی را قبول دارند؟ همه امام و ولی دارند قرآن می فرماید: یَومَ نَدعُوا کُلَّ اُناسٍ بِامامِهم». روز قیامت روزی است که هر کسی را به اسم امامشان می خوانند.

*فرق ما با خارجی ها این است که ما جریان ولایت را در خودمان شفاف و روشن توضیح می دهیم ولی آنها توضیح نمی دهند. آنها هم ولی دارند اما ولایت آنها ولایت کفر است! نکته مهم این است که ما ولایت چه کسی را قبول داریم و بر اساس ولایت چه کسی عمل می کنیم.

*کسی که تسبیح به دست گرفت و انگشتر عقیق بزرگ دست کرد حزب اللهی نیست، و من یتول الله و رسوله و الذین امنوا فان حزب الله هم الغالبون، کسی که ولایت را اخذ کرد اگر در مدار ولی حرکت کرد می شود حزب الله و این حزب الله همیشه غالب است.

 


:: بازدید از این مطلب : 1409
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393

همه چیز آخرت را حتی یک برگش را باید من خودم بسازم، یک برگ، انشاالله در باغ های سرنوشت شما هزاران درخت باشد، حالا درخت آخرت، هر دانه برگش را باید خودت بسازی...

 

جلسه هیئت محبان العباس علیه السلام در شب ولادت حضرت امام حسین علیه السلام باحضور جمع کثیری ازمحبین اهل بیت برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه حجت الإسلام والمسلمین استاد محمد علی جاودان به ایراد سخن پرداختند، سپس ذاکرین اهل بیت علیهم السلام به مدیحه سرایی پرداختند.

متن کامل بیانات استاد جاودان را اینجا بخوانید؛

در ادامه نکاتی از سخنرانی استاد جاودان را بخوانید: 

* من از سرمایه ای که برای عالم آخرت لازم است چقدرش را دارم؟ عمل لازم است، چقدر دارم؟ اخلاق لازم است، چقدر دارم؟ اعتقادات لازم است، من چقدر دارم؟ حداقل اعتقادات یقین است، یقین یعنی چه؟ یعنی توپ به آن ببندی تکان نمی خورد. توپ یعنی چه؟ یعنی صد تا شبهه وارد کنند دست نمی خورد.

* ترازوهای آخرتی با ترازوهای این عالم فرق می کند، اینجا مثلا فرض کنید، یک کسی یک سال نماز می خواند، نماز قضای پدر فلانی را، این مقدار به او می دهند، این همین که شکل و قیافه نماز را شما درآوردی و خم و راست شدی، درست است، به تو مزدت را می دهند. آنجا اینطوری نمی دهند.

* امام حسین علیه السلام نگاه کردند به یارانشان گفتند: کسی بدهکار مردم نباشد، بخواهد بیاید در لشکر ما، یکی گفت: من بدهکارم، می روم برای شهادت در راه امام حسین، فرمود نه اگر بدهکاری نیا. یعنی بدهکاری اینقدر مهم است، زنش گفت: من عهده دار می شوم بدهکاری او را، فرمودند: زن چگونه می تواند عهده دار بشود، یک کسی باشد که دستش به مالی برسد، تو چطور می توانی بدهکاری مالی او را گردن بگیری؟

* من فرصت دارم، وسایل لازم را دارم، برای یک ساختمان، ساختمان چند طبقه؟ همتت چقدر است؟ حداقل یک طبقه است، کمتر از یک طبقه نداریم، تا بی نهایت طبقه شما می توانی بسازی برای ساختمان آینده، سرنوشت آینده خودت را می توانی تا بی نهایت طبقه بسازی، همه وسایل ها هم هست، همت می خواهد به صورت جدّی.

* ما آنجا را جدی نمی دانیم، اما اینجا را جدی می دانیم، تمام شرائط جدی بودن اینجا را مراعات می کنیم.یک کسانی هستند که ما معتقدیم که آنها به داد ما می رسند، درست است دیگر؟ یک کسانی هستند به داد ما می رسند، قرآن سه اصطلاح به کار برده است: ولی، به کار برده است، در آخرت، نصیر و شفیع، این ولی را باید شما تحصیل کرده باشید، از آن طرف نمی آید، اینها ولی اند، اما نه این معنای ولی که ما می گوییم، ولی اند بر کل عالم، همه عالم زیر سیطره ولایت امام حسین علیه السلام است، اما ولی من هست یا نیست؟ ولی را باید تحصیل کنم، یعنی کاری کنم که ایشان ولایت مرا بپذیرند، یعنی عهده دار ولایت من بشود، یعنی ولی، آن سرپرستی من را بپذیرد.هر کسی را سرپرستی نمی کنند.

* نصیر؛ من یک پایم لنگ است، نمی توانم در آخرت راه را طی کنم، یک نفر باید کمک بکند، باید این را هم در اینجا به دست بیاورم، شفیع را من باید تحصیل کنم، ببینید همه اینها تحصیل کردنی است.

* همه چیز آخرت را حتی یک برگش را باید من خودم بسازم، یک برگ، انشاالله در باغ های سرنوشت شما هزاران درخت باشد، حالا درخت آخرت، هر دانه برگش را باید خودت بسازی. هیچ چیزی نیست که برای آدم بیاورند، اگر هم بیاورند، مال کاری است که انجام دادی، بیمارستان ساختی، صد سال یا دویست سال این بیمارستان مانده، خب هر روزی که این بیمارستان به داد مردم می رسد، برای من هم چیزی می آورند، این را هم باز خودم کردم، چیزی نیست آنجا که کسی برای آدم بیاورد، من پدرم فلان است، می آید به دادم می رسد، نه نیست.


:: بازدید از این مطلب : 1640
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
مراسم شب میلاد ماه منیر بنی هاشم حضرت عباس(ع) با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ریاضت و مولودی خوانی حاج محمود کریمی و سید مهدی میرداماد برگزار شد.

نکاتی از سخنان حجت الاسلام ریاضت؛

*برای این که در مسیر ولایت و هدایت اهل بیت به آن نقطه اوجی که مدنظر اهل بیت عصمت و طهارت است برسیم باید روی قلبمان کار کنیم.

*قلب انسان حرم پروردگار است. با قلب پاک محبت اهل بیت نتیجه می دهد. اما اگر قلب پاک نباشد محبت در مسیر ممکن است دچار چالش می شود. مانند اتفاقی که برای مردم کوفه افتاد.در دلهایشان امام حسین را دوست داشتند اما  قلب خرابی داشتند.

*امشب در شب میلاد حضرت ابوالفضل العباس به عنوان شخصیتی هستیم که تمام کسانی که در مسیر ولایت و محبت اهل بیت به درجات اعلی رسیده اند به او غبطه می خورند. همان طوری که می دانیم ما روی دست شهدای کربلا نداریم و حتی طبق روایات آمده است که شهدای کربلا را با شهدای احد و بدر در رکاب پیامبر قیاس نکنید . شهدای کربلا استثنا هستند. کلام امام حسین در شب عاشورا دلالت بر این معنا دارد. که این کلام عین حقیقت و واقع است و غلو و افراط و زیاده گویی در آن نیست. امام حسین شب عاشورا قسم جلاله می خورد که بهتر از شما نمی شناسم. این نمی شناسم یعنی از اول خلقت نیامده تا قیامت هم نمی آید.

*در بین شهدای کربلا یک شخصیتی است که همه هفتاد و دو تن به ایشان غبطه می خورند. دلیل غبطه آنها به خاطر قصه کربلا نیست. به خاطر عقبه حضرت عباس است،به خاطر آن 34 سال زندگی است. چون ویژگی زندگی ایشان را کسی نداشته است.

*تمام هفتاد و دو تن در طول زندگی خود یک ویژگی هایی داشتند که به کربلا رسیدند و توانستند شهید کربلا بشوند. ویژگی مشترک بین همه شهدای کربلا این بود که به مقام عبودیت رسیده بودند و عبد خدا بودند.

* همه آنها مرد بودند و در مردانگی و عبادت حرف اول را می زدند.حضرت ابوالفضل العباس در عبودیت حرف اول را می زند. لذا همه شهدای کربلا که در عبودیت گوی سبقت را از همه ربودند به حضرت عباس غبطه می خورند.

*عبودیت می تواند قلب من را آباد کند. اولین صفت حضرت عباس بندگی است و اولین ویژگی بندگی اطاعت است. حضرت عباس غیرتمند تر از امیرالمؤمنین نیست و بدون اجازه حضرت امیرالمؤمنین دست به شمشیر نمی زند. حضرت عباس ثانی حیدر است. یعنی اگر امیرالمؤمنین به خاطر دین و اطاعت پیامبر صبر کرد حضرت عباس هم به خاطر دین اگر در کوچه بود صبر می کرد.

*اگر شما خدا را یاری کردید خدا شما را یاری می کند. رابطه با خدا دو طرفه است.اگر شما به خاطر اجرای امر خدا خودت را در دل مشکلات بگذاری می بینی که خدا مشکلات را برای شما حل می کند و راه را برایتان باز می کند. این ها تا زمانی که عملیاتی نشود زندگی ما تغییر نمی کند. خدا چیزی را تغییر نمی دهد مگر این که خودتان بخواهید.زندگی ما حسینی است و محب امام حسین هستیم و مطمئن باشید که لنگ نمی مانید. به شرط آنکه زندگی حسینی فقط لفظ نباشد.

*اگر عمل صالح داشته باشیم و مؤمن هم باشیم حیات طیبه نصیب ما می شود.

*همه حرم ها اذن دخول دارد چه ائمه معصوم و چه امامزاده ها به خاطر این که حالتی از آن ها را پیدا کنید. ولی تنها حرمی که همه را با همه شکل و رنگی راه می دهند و اذن دخول ندارد حرم حضرت عباس است.چون می خواهد به تو رنگ بدهد و نگاه نمی کند که ببیند که چه رنگی هستی.

*حاج آقا مجتبی تهرانی می فرمودند که وقتی به کربلا رفتی اول به حرم حضرت عباس برو و بالای سر ایشان دعای مکارم الاخلاق را بخوان. چون حضرت عباس استاد ادب است از ایشان بخواه که ادب را به تو بدهد که به زیارت امام حسین بروید. از ایشان بخواه و از طریق ایشان وارد حرم امام حسین شوید.


:: بازدید از این مطلب : 1437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : rayatelhoda
جمعه 16 خرداد 1393
نکاتی از سخنان حجت الاسلام ریاضت را بخوانید:

*مرحوم علامه طباطبایی فرمود: برای رسیدن به درجه عرفان و بالاترین منازل معرفتی 2 راه بیشتر وجود ندارد که یکی حرم ابی عبدالله(ع) است و دیگری مجلس ابی عبدلله(ع) است.

 *در زبان عرب آن چیزی که بر زبان می آید، ورد است و آن چیزی که در قلب جاری می شود، ذکر است.

*در ماه شعبان بهترین ذکر، صلوات بر محمد و آل محمد است.

*امام هادی(ع) فرمودند: همه خوبی ها و نیکی ها در 4 جمله است. که اولین آنها قلب ذاکر است. نفرمودند لسان ذاکر و این همین است که در صلوات شعبانیه می خوانیم.

*اصل ذکر همین است که من هرگاه خواستم وارد عملی بشوم، یاد خدا بیفتم. البته همان ورد هم ثواب خودش را دارد و ذکر، ورد را نفی نمی کند و ورد مقدمه ذکر است یعنی باید منشاء عمل باشد.

*گاهی اوقات ما خیلی از کارهایی که در قالب دین انجام می دهیم به این علت که رضای خدا در آن نیست، ذکر حساب نمی شود. مثلا در روایات داریم که عده ای هستند که دنیا را ترک می کنند، برای دنیا. مثل اینکه من از ثروت زیادی بگذرم، برای بدست آوردن ثروت بیشتری. لذا باید خیلی دقت کرد. هر عملی که در آن یاد خدا نباشد، ولو اینکه به ظاهر دینی باشد، به درد نمی خورد و ذکر محسوب نمی شود.

لذا حضرت فرمودند اولین خوبی در میان آن 4 خوبی و نیکی، ذکر است. اگر حضرت زینب(س) در جریان عاشورا فرمودند: " ما رأیت الا جمیلا " به همین علت است چون در تمام لحظه ها خدا را دیده است، به یاد خدا بوده است.

*زبان شاکر خیلی مهم است. حضرت امام صادق(ع) فرمودند در شکر بگویید؛ الحمدلله علی کل حال، یعنی در هر شرایط، در تمام احوال شاکر باشید.


:: بازدید از این مطلب : 1389
|
امتیاز مطلب : 141
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30

.:: This Template By : LoxBlog.Com ::.
درباره ما
شکر ،خدارا که درپناه حسینم(ع)،گیتی ازاین خوبتر،پناه ندارد........................... ....هرکسی با شمع رخسارت به وجهی عشق باخت/ زان میان پروانه را در اضطراب انداختی / گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما / سایه دولت بر این کنج خراب انداختی.../ اللّهم عجّل لولیّک الفرج........ ...با عرض سلام و تحیّت خدمت شما بازدید کننده گرامی به اطلاع می رساند که """برنامه ی هفتگی هیئت کربلا (محمدشهر- عباس آباد - کرج ) به شرح ذیل می باشد: پنجشنبه شب ها ساعت21 با مداحی " حاج رحمــــــــان نـوازنـــــــی "/ لازم به توضیح است مراسماتی که بصورت مناسبتی برگزار می گردد از طریق سامانه پیام کوتاه به اطلاع عموم بزرگواران می رسد. سامانه پیام کوتـــــــــاه این هیئت نیز با شماره 30008191000002 پل ارتباطی بین ما و شما می باشد.لطفا نقدها و پیشنهاد های خود را و همچنین پیامک های مهـــــــــدوی و دلنوشته هایتان را جهت انعکاس در این تارنما برای ما ارسال نمایید.ضمنا جهت عضویت در این سامانه عبارت * یازهرا * را به شماره فوق پیامک نمایید. التماس دعا.
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران