میعادگاه : کـــرج . محمدشهر . ابتدای عباس آباد.بیت المهــــــــدی (عج

منوی کاربری


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
موضوعات
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 3422
:: کل نظرات : 51

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 3
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 8
:: باردید دیروز : 92
:: بازدید هفته : 3169
:: بازدید ماه : 4974
:: بازدید سال : 5180
:: بازدید کلی : 5180
نویسنده : rayatelhoda
یکشنبه 17 اردیبهشت 1391

باسلام محضر استاد عزیز وگرانقدر ، آیا برای ازدواج استخاره حتما لازم است وباید در چه مرحله ای استخاره کرد،آیا اگر با استخاره کردن ازدواج به تاخیر بیافتد و برای شخص هم ضرر معنوی داشته یاشد باز باید استخاره کند؟


باسلام محضر استاد عزیز وگرانقدر ، آیا برای ازدواج استخاره حتما لازم است وباید در چه مرحله ای استخاره کرد،آیا اگر با استخاره کردن ازدواج به تاخیر بیافتد و برای شخص هم ضرر معنوی داشته یاشد باز باید استخاره کند؟

حجت الاسلام والمسلمين جاودان در پاسخ اين سوال فرمودند:
در ازدواج كاملا بايد با حساب و كتاب و فكر و عقل و مشورت عمل كرد اما همه حساب و كتابها و عقل و مشورتها گاهي كوتاه مي آيد و نقاط مشكوك و مبهم وجود دارد كه به خاطر روشن شدن آنها با خداوند متعال مشورت مينمايند يعني استخاره ميكنند پس اگر همه جوانب روشن است استخاره لازم نيست.

 

به نقل از سایت اطلاع رسانی استادجاودان


:: بازدید از این مطلب : 2841
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


.:: This Template By : LoxBlog.Com ::.
درباره ما
شکر ،خدارا که درپناه حسینم(ع)،گیتی ازاین خوبتر،پناه ندارد........................... ....هرکسی با شمع رخسارت به وجهی عشق باخت/ زان میان پروانه را در اضطراب انداختی / گنج عشق خود نهادی در دل ویران ما / سایه دولت بر این کنج خراب انداختی.../ اللّهم عجّل لولیّک الفرج........ ...با عرض سلام و تحیّت خدمت شما بازدید کننده گرامی به اطلاع می رساند که """برنامه ی هفتگی هیئت کربلا (محمدشهر- عباس آباد - کرج ) به شرح ذیل می باشد: پنجشنبه شب ها ساعت21 با مداحی " حاج رحمــــــــان نـوازنـــــــی "/ لازم به توضیح است مراسماتی که بصورت مناسبتی برگزار می گردد از طریق سامانه پیام کوتاه به اطلاع عموم بزرگواران می رسد. سامانه پیام کوتـــــــــاه این هیئت نیز با شماره 30008191000002 پل ارتباطی بین ما و شما می باشد.لطفا نقدها و پیشنهاد های خود را و همچنین پیامک های مهـــــــــدوی و دلنوشته هایتان را جهت انعکاس در این تارنما برای ما ارسال نمایید.ضمنا جهت عضویت در این سامانه عبارت * یازهرا * را به شماره فوق پیامک نمایید. التماس دعا.
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
محصولات تصادفی
مطالب پربازدید
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران