|
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 30 آبان 1398
|
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، روزهای ابتدایی هفته، با قطع شدن اینترنت، موج سردرگمی ایجاد شد، تلفن های هوشمند که بدون اینترنت مانند یک گوشی قدیمی استفاده دارند، در دستان مردم بی هدف قرار گرفته بود و محدودیت اینترنت موجب شد تا برخی از افراد جامعه که به حضور در شبکه های مجازی و استفاده از اینترنت عادت دارند، تصور کنند که دسترسی آنها با دنیای بیرون عملا قطع شده است، تعدادی از مخاطبان در سامانه فارس من از محدودیت اینترنت ابراز نگرانی کرده و خواستار شفافیت درباره این موضوع شدند.
همچنین تعداد دیگری از مخاطبان با اعلام این درخواست که«اینترنت را به حالت قبلی بازگردانید» به دنبال بازگشت فعالیت های خود در فضای مجازی بودند.
قطعی اینترنت، ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد
با وجود آنکه محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که پیگیر مشکل قطعی اینترنت است، در تماس با این وزارتخانه و پیگیری آن عنوان شد که این موضوع به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباطی ندارد و شورای امنیت کشور مسؤول آن است.
کسادی بازار کانالهای اینترنتی
حسین ساجدی یکی از مخاطبان در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، اظهار کرد: من و همسرم با فعالیت در شبکه های اجتماعی، درآمد داشتیم و اکنون چند روز است که قطعی اینترنت باعث شده که هم ضرر کنیم و هم درآمدمان قطع شود.
افرادی که در بستر شبکههای اجتماعی کسب درآمد می کنند، کم نیستند اما این امکان وجود داشت که پیش از وقوع چنین اتفاقی، با فراهم کردن زیر ساختها برای پیام رسانهای داخلی، کسب وکارهای آنلاین بر پایه شبکههای اجتماعی می توانستند در این شرایط هم به فعالیت خود ادامه دهند.چناچه سایتها و اپلیکیشنهای بومی توانستند در محدودیت اینترنت هم به فعالیت خود ادامه دهند
وی ادامه داد: قطعی اینترنت و خسارت های وارده از این موضوع، در یک سو و گران شدن بنزین از سوی دیگر موجب نگرانی ما شده است که طی این هفته هم کسب و کارمان را از دست می دهیم و هم با بالارفتن نرخ بنزین، نمی توانیم چرخ زندگی را بچرخانیم.
ساجدی اضافه کرد: با وجود آنکه مسؤولان تاکید کردند که گرانی اتفاق نمی افتد اما همچنان همه چیز برای ما مبهم است، ضمن اینکه برخی از افراد شایعه کردند که قرار است اینترنت برای همیشه محدود شود.
افرادی که در بستر شبکههای اجتماعی کسب درآمد می کنند، کم نیستند اما این امکان وجود داشت که پیش از وقوع چنین اتفاقی، با فراهم کردن زیر ساختها برای پیام رسانهای داخلی، کسب وکارهای آنلاین بر پایه شبکههای اجتماعی می توانستند در این شرایط هم به فعالیت خود ادامه دهند.چناچه سایتها و اپلیکیشنهای بومی توانستند در محدودیت اینترنت هم به فعالیت خود ادامه دهند.
در گفت وگو با مدیران تعدادی از سایتها که خدمات آنلاین ارائه می دهند و یا امکان خرید اینترنتی را فراهم می کنند، متوجه شدیم که این سایت ها بدون هیچ مشکلی توانستند خدمات خود را ارائه دهند.
سایتها و اپلیکیشنهای بومی در محدودیت اینترنت همچنان فعالند
مدیر یکی از سایت های خدمات اینترنتی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، اظهار کرد: فعالیت سایت ما در بستر سرورهای داخلی علاوه بر افزایش کیفیت، موجب شده است تا محدودیت اینترنت، تأثیری بر کار ما نگذارد. ما می توانیم در اینترانت هم ادامه کار دهیم و اگر مردم از این موضوع اطلاع داشته باشند، حتی نیازی به اطلاع رسانی ما از طریق پیامک نیز نبود.
وی تصریح کرد: ما هیچ مشکلی برای ارائه خدمت به متقاضیان نداریم و مراکز پشتیبانی ما نیز 24 ساعته پاسخگوی سؤالات و مشکلات مردم هستند.
مدیر این سایت خدمات اینترنتیخاطرنشان کرد: البته اینطور نیست که ما از عدم فعالیت کسب وکارهای خرد خوشحال شویم ولی اگر این کسب وکارها در پیام رسانهای داخلی جایی برای فعالیت خود ایجاد می کردند، این مشکلات ایجاد نمی شد و آنها هم میتوانستند در این روزها به جای خسارت، همچنان درآمدزایی داشته باشند.
به خاطرعدم فعالیت در پیام رسان بومی خسارت دیدیم
ادمین یکی از کانالهای فروش اینترنتی در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، تأکید کرد: در این چند روز نتوانستم، سفارش مردم را به دستشان برسانم و سفارش جدید بگیرم. همین عدم ارسال به موقع موجب میشود تا مشتریانم را از دست بدهم.
حتی اگر خودم هم بخواهم در پیام رسان های بومی، فعالیت اقتصادی داشته باشم، مادامی که مشتریان من در این پیام رسان حضور نداشته باشند، تلاش هایم بی فایده است. کاش مسؤولان که کارشناس این حوزه هستند قبل از فیلتر یا محدودیت، فکری به حال پیام رسان های داخلی می کردند تا مردم در این شرایط اقتصادی، متضرر نشوند.
وی تأکید کرد: کالاهای زیادی را به صورت چکی، سفارش دادم که موجودی انبار را کامل کنم. چند روز دیگر سر رسید و موعد پرداخت چک هایم فرا می رسد و من پولی ندارم که آنها را پاس کنم.
این فروشنده اینترنتی تصریح کرد: ما هم علاقه ای نداریم در شبکه های مجازی فعالیت کنیم که دولت آن را فیلتر می کند ولی وقتی یک جایگزین مناسب برای آن مشخص نمی شود که مردم هم از آن استقبال کنند، مجبوریم که در چنین فضاهایی کار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: حتی اگر خودم هم بخواهم در پیام رسان های بومی، فعالیت اقتصادی داشته باشم، مادامی که مشتریان من در این پیام رسان حضور نداشته باشند، تلاش هایم بی فایده است. کاش مسؤولان که کارشناس این حوزه هستند قبل از فیلتر و یا محدودیت، فکری به حال پیام رسان های داخلی می کردند تا مردم در این شرایط اقتصادی، متضرر نشوند.
سایت ها و اپلیکیشن های بومی با اتصال به شبکه ملی اطلاعات توانستند با اینترانت هم خدمات خود را عرضه کنند و این موضوع از اهمیت تکمیل شبکه ملی اطلاعات حکایت دارد.اگر فکری به حال اپلیکیشن ها و پیام رسان های بومی نیز می شد تا بتوانند نظر مردم را جلب کنند، قطعا در شرایط محدودیت اینترنت، شاهد مشکلات جمع کثیری از کسب و کارهای خرد نبودیم. باید به این پیام رسان ها علاوه بر ارائه امکانات و ایجاد زیر ساخت، اعتماد هم کرد. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
ســـــیاســـــی ,
اجـــتماعــــــی ,
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 951
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 13 مرداد 1393
|
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ وایبر یک اپلیکیشن است که توسط شرکتی به همین نام به صورت رایگان تولید می شود. با استفاده از این نرم افزار می توانید با دوستان خود که این اپلیکیشن را نصب کرده و به اینترنت متصل هستند به صورت رایگان ارتباط تماس تلفنی و پیامکی داشته باشید. البته این اپلیکیشن رو به گسترش برای گوشی های همراه هوشمند هست که با استفاده از شبکه های بی سیم 3G کار می کند.
وایبر از رابط کاربری جذابی بهره می برد و صدای مطلوب آن در برقرای تماس صوتی باعث شده تا بیش از 140 میلیون کاربر را به خود اختصاص دهد. جالب است بدانید کاربران در روز حدود 10 میلیون مکالمه با میانگین 2 میلیارد دقیقه انجام می دهند و بیش از 6 میلیارد پیامک در ماه ارسال می کنند.
اگر Viber از تماس تصویری نیز پشتیبانی می کرد به عنوان محبوب ترین APP در این زمینه شناخته می شد و رقیب جدی نرم افزار Skype می شد.
وایبر میدیا شرکتی مستقر در اسرائیل است که مراکز توسعه ای در بلاروس، و قبرس دارد. این شرکت را تلمن مارکو، کارآفرین اسرائیلی- آمریکایی، دانش آموخته علوم کامپیوتر دانشگاه تل آویو و عضو سابق نیروهای دفاعی اسرائیل تاسیس کرده است.
جالب است بدانید که تالمون مارکو به مدت چهار سال در ارتش اسرائیل سابقه خدمت دارد و همچنین به عنوان مدیر اجرایی بخش اطلاعات در هسته مرکزی ارتش فعالیت داشته است. وی در زمینه تولید جاسوس افزارها، ویروسهای دانلود کننده اطلاعات و برنامه های هک از سابقه طولانی برخوردار است، که از جمله این برنامهها میتوان به iMesh – Bandoo اشاره کرد.
مدل چرخه سرمایه شرکت نامعلوم است؛ تبلیغات یا هیچ منبع درامدی ندارد. حال سوال این است که این برنامه با چه هدفی، به صورت کاملاً رایگان در اختیار 140 میلیون کاربر در نقاط مختلف جهان قرار گرفته است؟
به تازگی ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار "وایبر" را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است؛ زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.
"عرب تایمز" به نقل از مطبوعات مصر نوشت: سیاست این شرکت «جمع آوری و استفاده از اطلاعات» است، ولی معمولا کاربران بدون اینکه جزئیات فرم درخواست عضویت را به دقت بخوانند، آن را تایید می کنند. این شرکت در فرم عضویت نوشته است نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن ها و شبکه ها بدست می آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه های کاربران و مکان های تماس و زمان مکالمه ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.
این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است؛ ولی این شرکت فایل مکالمه های ضبط شده را به مدت سی ماه نگه داشته و در اختیار مزدوران قرار می دهد.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2447
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 28 شهريور 1392
|
بعضی از کارشناسان میگویند که هیچ دلیل قطعی برای خطر ناک بودن تلفن همراه وجود ندارد، برخی دیگر معتقدند که تلفن همراه مثل تنباکو از آن دسته چیز هایی است که دانشمندان می دانستند مضر است اما تا سالها نمی توانستند آن را ثابت کنند.
آز آنجایی که ما نمی توانیم سوار ماشین زمان شویم و ببینیم که ۵۰ سال بعد تلفن های همراه چه تأثیری بر بدن ما داشته اند بهتر است از همین حالا جلوی آن را بگیریم.
پروفسور دورا لی دیویس نویسنده ی کتاب "قطع اتصال” و مدیر گروه تحقیقات زیست محیطی و سم شناسی معتقد است راه های ساده ای برای محافظت از خود در برابر خطرات تلفن همراه وجود دارد. وی از آن دسته دانشمندانی است که معتقدند تلفن های همراه می توانند خطر های جدی برای سلامتی داشته باشند؛ و به تحقیقات بی شماری که استفاده از تلفن همراه را – مخصوصاً امواج مایکروویو که از تلفن های همراه ساطع می شود- به بیمار هایی مثل سرطان، تومور های مغزی و آسیب به اسپرم مربوط می دانند، اشاره می کند.
بحث خطر های امواج مایکروویو بسیار جنجال برانگیز است اما تحقیقات نشان داده اند که این امواج می توانند به DNA آسیب بزنند، عملکرد مغز را ضعیف کنند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. درعین حال باید واقع بین بود چون استفاده از تلفن همراه اجتناب ناپذیر است اما بهتر است با انجام یک سری کارهای بسیار ساده این خطر های بالقوه را کم کنیم.
دوری دوست شماست
وقتی از تلفن همراه استفاده می کنید از طریق گوشی (Hands free) صحبت کنید یا اینکه از بلندگوی تلفن همراه استفاده کنید. در هر صورت سعی کنید گوشی تلفن را از بدنتان دور نگه دارید. دگتر دیویس میگوید: "برای هر یک میلیمترفاصله ای که بین شما و گوشی تلفن همراه وجود دارد تا ۱۵ درصد جذب امواج مایکروویو کاهش می یابد.” در خارج از شهر این مسأله دو برابر اهمیت می یابد چون گوشی شما برای دریافت سیگنال امواج بیشتری می فرستد.
جیب های خود را خالی کنید
جیب های شلوار یا پیراهن بد ترین محل برای گذاشتن گوشی تلفن همراه است. حتی وقتی در حال مکالمه نیستید باز هم گوشی شما این امواج را می فرستد و برعکس مغز که توسط جمجمه ای محکم حفاظت می شود، غدد جنسی کاملاً بی دفاع هستند. همیشه دفترچه های استفاده از تلفن همراه ذکر میکنند که هرگز گوشی را نزدیک به بدن قرار ندهید اما معمولاً افراد این دفترچه را با دقت مطالعه نمی کنند. بهتر است از کیف کمری استفاده کنید؛ اگر خوشتان نمی آید از کوله پشتی یا کیف دستی استفاده کنید که مناسب تر هم هستند.
اتاق خواب
هرگز تلفن بی سیم یا فرستنده ی اینترنت را داخل اتاق خواب نصب نکنید. سایر وسایل بی سیم هم مثل تلفن همراه امواج مایکروویو پخش می کنند، و تلفن بی سیم یا فرستنده ی اینترنت از تلفن همراه امواج بیشتری می فرستند. بنابراین بهتر است این دستگاه ها را در جایی که معمولاً یک سوم وقت خود را در آن می گذرانید قرار ندهید. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2677
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 14 شهريور 1392
|
باشگاه خبرنگاران: می خواهیم در خرید یک فلش مموری شما را راهنمایی کنیم و ملاک های یک فلش مموری خوب را به شما آموزش بدهیم تا یک خرید خوب و بهتری داشته باشید.
ملاک اول: حجم یا ظرفیت فلش شاید اولین چیزی باشه که موقع خرید به آن توجه می کنید. حجم های امروزی فلش ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت است. معمولا ظرفیت های فلش مموریها به خاطر تکنولوژی ساخت توانهایی از عدد ۲ هست.
ملاک دوم: نوع رابط که در گذشته USB ۱.۰ بوده اما امروزه بیشتر USB ۲.۰ , ۳.۰ هست که البته نسخه یو اس پی ۳ به شرطی که به پورت USB۳ وصل شود، سرعت بالاتری خواهد داشت.
ملاک سوم: تنوع ظاهری فلش که دیگر حرفی توش نمیماند و سلیقهای هست.
ملاک چهارم: در بعضی ازFlash Memory ها، برنامه های جانبی چون U۳ یا Utility دیده می شود که بیشتر برای محافظت از اطلاعات روی فلش کاربرد دارد.
ملاک پنجم: مارک تجاری و برند فلش هم ملاک خیلی مهم هست.
ملاک ششم: گارانتی و خدمات پس از فروش که حتی بعضی شرکتها بر روی بسیاری از حافظه های همراه، گارانتی ۳ بار تعویض درصورت خرابی ارائه میدهند.
ملاک هفتم: خصوصیات ظاهری فلش مثل اندازه، وزن و رنگ هم میتواند برای خیلی ها مهم باشد.
ملاک هشتم: بستر و پلت فرمی که فلش در آن کار میکند. این روزها دیگر فلش روی تمام نسخههای ویندوز، لینوکس و اپل شناسایی شده و به خوبی کار میکند.
ملاک نهم: و البته مهمترین عامل انتخاب فلش برای خیلی از کاربران، قیمت مناسب فلش مموری هست. تقریبا امروزه با قیمت زیر بیست هزار تومان میتوانید فلش مناسب در بازار پیدا کنید.
البته ملاک های تخصصی تری هم می توانید روی جعبه و مشخصات فلش مموریها پیدا کنید، از جمله:
حداقل مدت نگهداری و ماندن دادهها روی فلش مثلا حداقل ۱۰ سال، جریانی که فلش با آن سازگاره مثلا کمتر از ۱۰۴ میلی آمپر، دمای مناسب کار فلش، مثلا از ۱۰- تا ۵۵ درجه سانتی گراد، میزان رطوبت نسبی مثلا از ۲۰ تا ۹۰ درصد.
البته باید اضافه کنیم که ممکن هست یک فلش ظاهرا متعلق به یک مارک معروف باشد، اما واقعا در سایت آن شرکت حتی با جستجو هم نتوانید پیداش کنید و این یعنی آن جنس ممکن است تقلبی باشد! رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2541
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 3 شهريور 1392
|
زندگینامه ابوعلی سینا
ابوعلی سینا، حسین بن عبدالله معروف به ابوعلی یا ابن سینا، ملقب به شیخ الرئیس، رئیس العُقلا و شرف الملک در مورخه سوم صفر سال 370 هجری قمری در یکی از روستاهای بخارا به نام اَفشنه به دنیا آمد.
بخارا در آن زمان پایتخت سامانیان بود و اکنون، شهری است در جمهوری ازبکستان، پدرش که از مردم بلخ بود، پیش از تولد ابن سینا به بخارا آمد و به کاری در دستگاه حکومتی بخارا گماشته شد، از آن جا زنی به نام ستاره گرفت و از آن زن ابن سینا و برادرش محمود متولد شدند. پدر ابن سینا، مردی دانش دوست بود و با فراهم کردن امکانات و تشویق ابن سینا سهمی بسزا در پیشرفت علمی او داشته است.
ابوعلی حسین بن عبدالله سینا، نابغه ی ایرانی، در هفت سالگی قرآن و بسیاری از مباحث ادبی را آموخت و باعث شگفتی همگان شد. پس از آن منطق، فلسفه و طب را فرا گرفت و در این رشته ها به قله های رفیع و بلندای علمی نایل گشت. سپس به الهیات رو آورد و در این رشته نیز چون دیگر رشته ها، تبحر یافت. درباره ی گستره ی علمی و فعالیت او همین بس که تا پانصد کتاب ، رساله و مقاله به او نسبت می دهند.
ابن سینا هوش و حافظهای خارق العاده داشت، سرعت یادگیریاش شگفت بود، به گونهای که توانست بسیاری از علوم را بیاستاد بیاموزد و گاهی نیز بر استادان خویش خرده میگرفت و به آنان علم میآموخت. در معالجه و درمان بیماران بسیار حاذق و دارای سرعت عملی شگفت بود، به طوری که در همان ایام جوانی شهرتی عالمگیر یافت و بسیار از دانشمندان در مسائل مشکل به او رجوع میکردند و او با درایت و تسلط کامل به آنان پاسخ میگفت.
ابوعلی سینا، نه تنها یکی از بزرگترین فیلسوفان جهان، بلکه یکی از برجستهترین چهرههای تاریخ پزشکی در همه دورانهاست. مهمترین اثر وی در پزشکی، کتاب قانون (القانون فی الطب) است که آن را پیش از سال 406 هجری قمری، یعنی در حدود 35 سالگی تألیف کرده است. این کتاب طی چندین سده، چه در سرزمینهای اسلامی و چه در اروپای سدههای میانه، همه کتابهای دیگر را در سایه خود نهاده بود. اعتبار و شهرت کتاب قانون در محافل پزشکی جهان اسلام تا بدان جا رسیدهبود که نظامی عروضی درباره آن چنین میگوید: «اگر بقراط و جالینوس زنده شوند، روا بُوَد که پیش این کتاب سجده کنند». البته ابن سینا به جز قانون، کتابهای دیگری هم در علم پزشکی نوشته است؛ کتابهایی مانند الارجوزةٌ فی الطب که در قالب شعر نوشته شده و خلاصه مطالب کتاب قانون است، مقالة فی احکام الادویه القلبیه، رساله فی الفَصد، رساله فی القولنج و... .
مذهب ابن سینا
بدون شک ابن سینا که درخانوادهای شیعی مذهب در بلخ به دنیا آمد، خود نیز مسلمان و قایل به مذهب تشیع بوده است.
ابنسینا افکار و عقاید خود را درباره مسألههای مختلف علمی، در محفلهای رسمی و دیگر، هر چند که قیدها و تشریفات بر مجلس حاکم بود، بیپروا ابراز میداشت و عقاید و افکار غلط و کج را با دلیلهای محکم به شدت رد میکرد. برای همین، بیشتر دانشمندان از مناظره با او دچار رعب و وحشت میگشتند؛ زیرا دلیلهای او بر اطلاعاتی وسیع و گسترده در مبحثهای گوناگون استوار بود. او بیشتر با تقریرها و اظهارهای خود اشخاص، علیه آنان استدلال میکرد. در نتیجه این مسألهها و عاملهایی چون رشک و حسادت، باعث کینه و دشمنی بعضی از دانشمندان و کم مایهگان، با او گردید تا جایی که بعضی از آنان، ابن سینا را تکفیر کردند و ابن سینا نیز در جواب آنان این دو بیتی را سرود:
کفر چو منی گزاف و آسان نبود
|
محکمتر از ایمان من ایمان نبود
|
درد هر یکی چو من و آن هم کافر
|
پس در همه دهر یک مسلمان نبود
|
همچنین شیخ الرئیس عشق و علاقه خود را به مولا علی علیهالسلام چنین بیان میکند:
تا باده عشق در قدح ریخته اند
|
واندر پی عشقْ عاشق انگیختهاند
|
با جان و روان بوعلی، مهر علی
|
چون شیر و شکر به هم برآمیختهاند
|
بر صفحه چهرهها خط لم یزلی
|
معکوس نوشتهاند نام دو علی
|
یک لام و دو عین، با دویای معکوس
|
از حاجب و عین و اَنف با خط جلی
|
تالیفات ابو علی سینا
از ابنسینا 456 کتاب و رساله در رشتههای طب، فلسفه، حکمت، منطق، فقه، بیان، علوم طبیعی و ماوراءالطبیعه، نجوم و هیأت و ریاضیات، گیاهشناسی، لغت، عروض، شعر و موسیقی به جای مانده است که از آن جمله است: الاشارات و التنبیهات فی المنطق و الحکمه از مهمترین نوشتههای او در فلسفه و حکمت؛ شفا که در حکمت است و به زبانهای بسیار ترجمه شده؛ القانون فی الطب، در پزشکی که به بیشتر زبانهای دنیا ترجمه شده و حاشیههای بسیار بر آن نوشته شده و معروفترین کتاب او در رشته پزشکی است.
رحلت ابو علی سینا
در یکی از جنگهای علاءالدوله، بوعلی دچار بیماری قولنج گشت. ابن سینا به مداوای خود پرداخت، ولی سودی نبخشید و بعد از مدتی بیماری صرع و روده نیز بدان افزوده شد. معالجات بسیار بوعلی و دیگر طبیبان هیچ گاه به ثمر ننشست.
وقتی بوعلی به شهر همدان رسید، ضعف بر او چیره شد و دیگر قدرت برخواستن نداشت. پی برد که دیگر معالجه سود ندارد و تسلیم تقدیر الهی گشت. پیوسته قرآن میخواند و از خداوند طلب آمرزش میکرد. اموال خویش را به فقیران بخشید. ابوعلی در دو هفته آخر عمر پر بار خویش، به اطعام فقیران پرداخت و بردگان را آزاد ساخت و تمام قرآن را هر سه روز یک بار تلاوت کرد تا سرانجام در 58 سالگی، در روز جمعه اول رمضان سال 428 هجری قمری، مطابق 28 خرداد ماه 416 هجری شمسی در همدان بدرود حیات گفت و بدین سان، شمع زندگی یکی از درخشانترین چهرههای علم و حکمت جهان خاموش شد.
قسمتی از وصیت نامه ابوعلی سینا
ابن سینا در قسمتی از وصیت نامه خود به ابوسعید ابوالخیر آورده است: «باید دانست که افضل حرکات نماز است و بهترین سکنات روزه و نافعترین خیرات و مبرات صدقه و پاکیزهترین خوبیها تحمل سختیها و باطلترین سعیها لجاج است و بهترین اعمال آن است که از نیت خالص صادر گردد و بهترین نیت آن است که از علم حاصل شود. جود و بخشش به قدری که مقدور باشد، مطلوب است و برای مساعدت مردم ارتکاب اموری که خلاف طبع باشد رواست. در اوضاع شرعی و احترام به سنتهای الهی و مواظبت بر عبادات بدنی، به هیچ وجه تقصیر جایز نیست. حکمت و دانش اساس و مایه برتری انسان است بر غیر و در تحصیل دانش معرفت الهی بر همه چیز مقدم است؛ زیرا شرافت هر علمی بسته به موضوع آن است.» رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2707
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 3 شهريور 1392
|
در رژیم غذایی ما برخی از مواد غذایی یافت میشوند که ما با خوردن آنها به کند ذهنی و نابودی هوش بیشتر کمک میکنیم
همه ما با آن دسته از موادغذایی که باعث حملات قلبی، چاقی، سرطان و دیگر موارد ذکر نشدهای که تند و زننده هستند آشنا هستیم. اما در واقع خوراکیهایی وجود دارند که خوردن آنها باعث نابودی هوش میشود.
این دسته از مواد غذایی شامل الکل، مواد غذایی کمارزش، قندهای مصنوعی است که باعث بیماریهای فوقالذکر میشود.
بنابراین، اساساً آنچه برای باقیماندن در بدن بد است که بخوبی در مغز ذخیره نشود.
گیج کننده است که در زندگی ما هیچ راه فراری از این مواد غذایی وجود ندارد که در این لیست ذکر شده است.
اما به یاد داشته باشید که برای زندگی کردن به صورت سالم در حد اعتدال کلیدی وجود دارد.
اگر ما تعادل بین سالم و ناسالم بودن مواد غذایی را مدیریت کنیم، قطعا به ما اجازه داده میشود تا از خوشگذرانیهای گاه به گاه، بیش از حد لذت بریم.
1. الکل
قطعا برای شهرت الکل به عنوان قاتل مغزی خود متعجب نمیشویم.
ما معمولاً از پیامدهای مخرب و ویرانگر الکل بر کبد خود آگاهی داریم اما این در حالی است که الکل همچنین میتواند صدمات جدی به سلولهای مغزی نیز وارد کند.
عوارض جانبی شناخته شده از الکل شامل لغزشهای حافظه و عدم تمرکز است. سوء مصرف طولانی مدت الکل نیز باعث اختلال در قوای شناختی میشود.
2. تنقلات
برگرها، سرخکردنیها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه میکند اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشته شدن چربیها میشود که این امر اعتیاد را بوجود میآورد.
مصرف نامحدود تنقلات مانع تولید «دوپامین» میشود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و علائمی را به وجود میآورد که با نوسان اخلاقی و افسردگی ارتباط دارد.
3. محصولات غذایی غنی از قند
قندهای ذخیره شده که مسبب مشکلات عصبی است.
مصرف بیش از حد قند منجر به کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز میشود که به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتق شده از مغز شناخته شده است.
نبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین به خاطر سپردن میشود. طبیعت اعتیادآور شکر عواقب بلند مدتی بهمراه دارد به طوریکه بر توانایی یادگیری تاثیر میگذارد و مهارتهای شناختی را تضعیف میکند.
4. مواد غذایی سرخ شده
مواد غذایی سرخ شده، به سبک پخت جنوبی در جنوب شرقی آمریکا به عنوان «کمربند سکته مغزی» شناخته شده است.
سطوح بالای چربی و کلسترول موجود در مواد غذایی سرخ شده بر دیوارههای شریان تامین خون به مغز رسوب میکند؛ عدم خونرسانی کافی در نهایت باعث سکته مغزی میشود.
بنابراین، هنگامی که در رژیم غذایی به طور منظم شامل مواد غذایی سرخ شده باشد، شما بیشتر با دردسر و مشکلات مواجه میشوید.
5. وعدههای غذایی منجمد شده
اکثر افراد در زندگی خود به دلیل زمان کمی که دارند مجبور میشوند که غذاهای خود را فریز کنند.
مصرف مواد غذایی یخ زده، به طور منظم میتواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد و همچنین به زوال عقل که تخریب سلولهای مغزی در طول زمان است، منتهی شود.
6. محصولات غذایی شور
مواد غذایی شور درست مانند مواد قندی، میتواند اعتیاد آور باشد و با عواقب خطرناک همراه باشد.
سدیم در تغییرات فشار خون شناخته شده است اما نکته اینجاست که آیا میدانید که این ماده میتواند همچنین تواناییهای تفکر ما را مختل سازد؟
نه برای هر چیزی پزشکان به ما توصیه نمیکنند که مصرف نمک را کم کنیم.
نمک، به عنوان یک ماده نگهدارنده در ترشیها استفاده میشود، پس از زیادهروی در خوردن آن خودداری کنید.
7. پروتئینهای فرآوری شده
پروتئینها و چربیها چیزهایی که ما از دوران مدرسه آنها را میشناسیم.
زمانی که پروتئینها فرآوری میشوند و تبدیل به سوسیس، پپرونی و کالباس، میشوند پروئتینها خطرناک میشوند.
مواد نگهدارنده، مانند نیترات سدیم، زمانی که در فرآوری گوشت با پروتئینها ترکیب میشود بسیار سرطان زا میشوند.
8. نیکوتین
نیکوتین زمانی که به میزان بالا مصرف میشود به دلیل کاهش عرضه خون و اکسیژن به مغز به عنوان عامل سرطان شناخته میشود.
علاوه بر این، سفت شدن مویرگها و تأثیر بر عملکرد انتقال دهندههای عصبی و انتقال مواد شیمیایی در بدن از دیگر عوارض آن به شمار میآید.
9. شیرین کنندههای مصنوعی
بسیاری از ما نسبت به این موضوع که شیرین کنندههای مصنوعی در زندگی ما فاقد آسیب هستند دارای تصور غلط هستیم.
استفاده از شیرینکنندههای مصنوعی در نهایت به آسیبهای مغزی منتهی میشود.
10. چربیهای ترانس
چربیهای ترانس (trans fats) هنگام افزودن هیدروژن به روغنهای مایع گیاهی (عمل هیدروژنه کردن)، برای بالابردن نقطه ذوب آنها (جامد کردن) جهت افزایش طول عمر و پایداری شان به وجود میآیند.
چربیهای ترانس در روغنهای شیرینیپزی، روغن نباتی جامد، مارگارینها، شیرینیها، غذاهای حاضری، غذاهای سرخ شده مثل پیراشکی و سیبزمینی سرخکرده و سایر غذاهایی که با روغنهای هیدروژنه، پخته یا سرخ شدهاند، یافت میشوند.
مصرف چربیهای ترانس خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش میدهد؛ در طی یک دوره، ما را با درد و رنج یک سکته مغزی حساس مواجه میسازد.
همچنین، مصرف این نوع چربی سبب کم شدن حجم مغز میشود که در نهایت به بیماری آلزایمر منتهی میشود.
نویسنده این مقاله: رینوکا ساوانت (Renuka Savant)
مترجم: مریم قره داغی
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2761
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 30 مرداد 1392
|
به نقل از ایسنا، سرهنگ ایرج محمدخانی با بیان اینکه رعایت نکات ایمنی در استفاده از تلفنهمراه اندروید میتواند استفاده از تلفنهمراه را برای کاربرانش به تجربه سودمند و جذاب تبدیل کند گفت: گوشیهای تلفنهمراه در سالهای گذشته از یک گوشی صرف، به رایانهای با امکانات فراوان ارتباطی در اندازه کوچک تبدیل شدهاند و همین ویژگیهای ممتاز و جالب توجه تلفنهای همراه، آن را به هدفی تازه برای مجرمان و تبهکاران تبدیل کرده است.
وی افزود: در همین راستا رعایت نکات امنیتی میتواند استفاده از تلفنهمراه را برای کاربران به تجربه سودمند و جذاب تبدیل کند.
محمدخانی با بیان اینکه باید نصب برنامههای اندروید از منابع، وبسایتها و تولید کمپانیهای معتبر انجام شود، گفت: هنگام نصب برنامهها باید دقت شود که برنامههای نامطمئن به برخی از مجوزهای سیستم نظیر مجوز اتصال به اینترنت (internet)، مجوز اتصال به لیست تماسها (read call log )، مجوز ارسال دریافت و خواندن پیامک (read sms - receive sms - send sms)، مجوز خواندن اطلاعات شخصی کاربر( read profile)، قابلیت نصب صدا (record Audio)، قابلیت دسترسی به دوربین( camera)، دسترسی به مکان( Access Find location - Gps)، تغییر تنظیمات( change configuration)، پاککردن دادههای کاربر( clear app user data )، اجرای سطح ریشه( Factory Test )، دسترسی به حساب کاربری (Get accounts)، جستجوی کلی در گوشی (Global search)، نصب برنامه ثانویه (install packages)، بستن سایر برنامهها (kill background processes)، خواندن لاگ سیستم ( read logs ) و ضبط صدا (record Audio ) ، دسترسی نداشته باشد.
وی همچنین از کاربران خواست از حساب کاربری خود در سرورهای ارائه دهنده پست الکترونیک خروج کنند، چراکه انجام ندادن این کار سبب ارسال لیست تماسها به سرور میشود.
محمدخانی با بیان اینکه اگر از ایمیل و تقویم استفاده نمیشود، بهتر است گزینه Sync غیرفعال شود تا حداقل اطلاعات بین گوشی و سرورهای گوگل مبادله نشود، گفت: بهتر است اطلاعات شخصی و مهم در این نوع گوشیها نگهداری نشود و در صورت نگهداری به اینترنت متصل نباشد چرا که امکان ارسال اطلاعات وجود دارد.
رییس پلیس فتای گیلان با اشاره به اینکه بیشتر بازیهای موجود در اینترنت به منظور بازیابی، تمامی لیست دفترچه تلفن افراد را به سرورهای خود ارسال میکنند، اظهارکرد: کاربران گوشی خود را هرگز روت نکنند زیرا این کار آزادی بیشتری به بدافزارها برای فعالیت میدهد.
وی از شهروندان خواست وایرلس و بلوتوث گوشی خود را در مواقع غیرضروری خاموش کنند و در بازکردن لینکهای موجود در پیامکها و ایمیلها نیز محتاط باشند.
محمدخانی با بیان اینکه از Access Pointهای وایرلس نا آشنا تنها در صورت اضطرار باید استفاده شود، به ایسنا گفت: کاربران باید یک آنتی ویروس معتبر موبایل روی گوشی خود نصب و پسورد یا قفل الگویی (pattern) قوی برای گوشی خود انتخاب کنند.
رییس پلیس فتای گیلان با تاکید بر عدمنصب رامهای (ROM) سفارشی و تغییر یافته روی گوشی، اظهارکرد: تنها به رامهای منتشر شده توسط شرکت سازنده باید اعتماد کرد.
به گفته وی نسخه جدید اندروید گزینهای برای رمزنگاری کل گوشی دارد که در صورت داشتن اطلاعات شخصی زیاد بهتر است، فعال شود.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2772
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
|
نویسنده : گمنام
جمعه 9 فروردين 1392
|
نرمافزار مسجد یاب ویژه تلفن همراه +لینک دانلود
نرمافزار رایگان و کاربردی «مسجد یاب» مخصوص سیستم عامل آندروید است که به تازگی تولید شده و علاوه بر ارائه فهرست کاملی از مساجد ایران، امکان نمایش نزدیکترین مسجد را نسبت به موقعیت فعلی کاربر داراست.
به گزارش فارس، نسخه شماره یک نرمافزار «مسجد یاب» دارای امکاناتی به شرح ذیل است:
- نمایش نزدیکترین مساجد به موقعیت فعلی کاربر بر روی نقشه (نیاز به GPS و GPRS دارد)
- لیست جامعی از مساجد ایران به همراه موقعیت مسجد بر روی نقشه
- امکان اعلام فاصله فعلی کاربر از مساجد
- معرفی مساجد معروف ایران به همراه توضیحات، تاریخچه و تصاویر مربوطه
- امکان جستوجوی مساجد بر اساس شهر و نام مسجد
- امکان ایجاد لیست منتخب از مساجد مورد علاقه
برای دانلود این نرمافزار کاربردی با حجم 14 مگابایت از اینجااقدام کنید.
این نرمافزار رایگان ویژه گوشیهای تلفن همراه با سیستم عامل آندروید است و بهای آن در سایت منتشر کننده (شیعه مدیا) «صلوات» عنوان شده است. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2891
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
جمعه 15 دی 1391
|
به نقل از ایسنا، دستهای از بدافزارها که اخیرا زیاد ظاهر شدهاند، بدافزارهایی مانند ACAD/Medre.A هستند که برای جاسوسی صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند و در آینده نیز بیشتر و بیشتر مشاهده خواهند شد.
البته این مسئله جدیدی نیست و چنین وضعیتی قبلا نیز رخ داده است. اما از آنجایی که با توجه به جریان اطلاعات در رسانهها در مورد بدافزارهای حمایت شده توسط دولتها، مردم به طور کلی نسبت به امنیت آگاهتر شدهاند، اکنون این ناهنجاریها به شکل قاعدهمندتری مورد توجه قرار گرفته و بیشتر کشف میشوند.
اما برای محافظت از یک سازمان یا شرکت در برابر این حملات هدفمند چه میتوان کرد؟
نخست باید توجه کرد که حملات هدفمند معمولا توسط معیارهای معمول امنیتی قابل مشاهده نیستند و حتی توسط بهروزترین ضد بدافزارها نیز تشخیص داده نمیشوند.
البته این قطعا به معنای توقف استفاده از ضدبدافزار نیست، چرا که این نرمافزارها یک خط دفاعی مهم برای شناسایی و حذف تهدیدات هستند.
همچنین نرمافزارهای ضد بدافزار روز به روز هوشمندتر میشوند و ممکن است نسخههای جدید آنها قادر به تشخیص تهدیدات بر اساس تشخیص رفتاری باشند، ولی حتی اگر اینطور نباشد، زمانی که پایگاه داده امضاهای ویروسها بهروز میشود، ممکن است ناگهان متوجه شوید که شبکه شما آلوده شده است.
حتی اگر سیستم شما مورد سوء استفاده قرار گرفته و دادهها نشت کرده باشند، با استفاده از این نرمافزارها حداقل شما متوجه میشوید که دچار مشکل شدهاید و میتوانید شروع به ترمیم خرابی و استفاده از پروتکلهای بهبود کنید.
اغلب این حملات با استفاده از اطلاعاتی از درون سازمان ساخته شدهاند که به مهاجمان اجازه میدهد ضربه خود را بهتر وارد کنند.
به همین دلیل برای محافظت بهتر از سازمان و داراییهای آن در مقابل این حملات جاسوسی سایبری که سعی در سرقت داراییهای معنوی سازمان شما دارند، باید پیشبینیهای لازم را به عمل آورده و گامهای مورد نیاز را به کار بندید.
خط مشی دادهها
شما باید مراقب باشید که چه کسانی مجوز دسترسی به اطلاعات حساس را دارا هستند. در بسیاری از موارد دادههای حاوی داراییهای معنوی سازمان، بر روی شبکه در اختیار بسیاری از افراد قرار دارد و به راحتی در دسترس است.
از سیستم خود استفاده کنید
این روش ممکن است یک روش ارزان قیمت به نظر برسد، ولی در نهایت ممکن است بیش از ارزش خود برای شما دردسر درست کند.
شما نمیدانید که این سیستم کجا بوده است، چه نوع نرمافزارهایی بر روی آن نصب شدهاند و... . اگر از این روش استفاده میکنید، حداقل باید نصب نرمافزار مدیریت/نگهداری را اجبار کنید. همچنین اطمینان حاصل کنید که یک نوع مکانیزم کنترل سیستم وجود دارد که از نشت دادهها جلوگیری میکند.
به این ترتیب که وقتی این دادهها بعدا بر روی سیستم دیگری در محیط شرکت مورد استفاده قرار میگیرد، به سادگی بازگشایی میشود. اما زمانی که برروی سیستمی که دارای مکانیزم کنترل سیستم و متعلق به شرکت نیست قرار میگیرد، غیر قابل استفاده میشود.
از زیرساختهای حیاتی خود محافظت کنید
شبکه داراییهای معنوی سازمان را از شبکه شرکت جدا کنید و مجوز دسترسی به این شبکه را فقط به افرادی بدهید که واقعا به آن نیاز دارند.
اینکه چه کسانی مجوز کار بر روی این شبکه را دارا هستند و دسترسی فیزیکی به محلهایی دارند که میتوانند به این شبکه دسترسی داشته باشند، باید تصمیمگیری شده و به روشنی تعیین شود.
اما حتی اگر توصیههای واضح امنیتی برای کارمندانی که به این محیطها دسترسی دارند ارائه داده و آنها را به خوبی کنترل کنید، آیا اطمینان دارید که کارمندان شرکتهای پیمانکار شما که به این محیطها رفت و آمد دارند نیز توسط شرکت خود مورد نظارت قرار میگیرند؟
یا اینکه از نماینده شرکت تولید کننده سختافزار مورد استفاده خود که برای نگهداری و تعمیر آن به شرکت شما میآید، مطمئن هستید؟ یا بر لپتاپی که این فرد برای بررسی کار سختافزار شما به آن متصل میکند، نظارت دارید؟
رفتارهای غیرمنتظره را مورد نظارت قرار دهید
انجام این مورد از همه موارد قبل سختتر است، چرا که در حقیقت شما نمیدانید باید منتظر چه چیزی باشید.
در یک مورد اخیر (ACAD/Medre.A) که مشکوک به جاسوسی صنعتی است، این بدافزار کپیهایی از طرحها و اسناد صنعتی را از طریق SMTP برای ایمیلی در چین ارسال میکرد.
توجه داشته باشید که هیچ دلیلی وجود ندارد که هیچ کدی به جز عامل انتقال ایمیل (Mail Transfer Agent) شرکت، دارای قابلیت ارسال ایمیل باشد.
با تنظیمات صحیح فایروال (و سیستم هشدار)، این انتقالات باید مورد توجه قرار گرفته و از آن جلوگیری شود.
دهها هزار طرح صنعتی لو رفته به روشنی نشان میدهد که پیادهسازی معیارهای اولیه نظارت در بسیاری از سازمانها صحیح نیست. در شرایط دیگر، ارتباطات مداوم بر روی پورتهایی که چندان معمول نیستند با یک آدرس آیپی یکتا نیز میتواند نشاندهنده اتفاقی غیر عادی باشد.
هیچ راهنمای واقعی وجود ندارد که به شما نشان دهد چگونه از خود در برابر حملات هدفمندی که سعی در سرقت داراییهای معنوی سازمان شما دارند محافظت کنید و واقعیت این است که در جایی که این حملات در مقیاس کوچک باشند، میتوانند برای مدتهای طولانی جلب توجه نکرده یا اینکه به طور کلی کشف نشوند.
اگر میخواهید امنیت خود را حفظ کنید و داراییهای معنوی سازمان خود را دور از دسترس هکرها قرار دهید، آگاه و هشیار بودن، مشاهده وبسایتهای شرکتهای امنیتی، مطالعه درباره نحوه عملکرد تهدیدات جدید و حصول اطمینان از به کارگیری راهکارهای محافظتی در برابر آنها، یک الزام است.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
دفــاع و امنیت ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2542
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 24 مهر 1391
|
شاگرد پروفسور حسابی بر اساس علم فیزیک، علت اینکه جهت انجام طواف دور خانه خدا خلاف جهت عقربه های ساعت است را تشریح کرد.
حسین اردکانی، دکترای علم فیزیک و از شاگردان پروفسور حسابی در گفت وگو با فارس گفت: هر آنچه در شارع مقدس وجود دارد دارای مبنای علمی است به طوری که در اعمال حج آمده است که جهت حرکت برای طواف به سمت چپ و خلاف جهت عقربه های ساعت باشد یا اینکه اکثر مراجع تقلید می گویند که بهتر است در ناحیه در خانه خدا تا مقام ابراهیم طواف انجام شود.
وی افزود: تمام اینها از نظر علم فیزیک قابل اثبات است. در نیمکره شمالی که خانه خدا واقع شده است وقتی هر ذره یا جسمی خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخد 5 نیرو به آن وارد می شود که جمع این نیروها و انرژی ها به سمت داخل است. در بحث طواف هم همین است، ذرات در اینجا انسان ها هستند و مجموع این نیروها نیز به سمت مرکز که همان خانه خداست هدایت می شود.
این فیزیکدان ادامه داد: اگر در طواف، چرخش به سمت راست انجام می شد در علم فیزیک آمده است که گریز از مرکز رخ می داد و طبق قانون فیزیک ذرات که در اینجا انسان ها هستند به سمت بیرون پرتاب می شدند و نیروی آنها به سمت مرکز که همان خانه خداست هدایت نمی شد.
اردکانی گفت: حالا اگر خانه خدا در نیمکره جنوبی واقع می شد حتماً در دین ما تأکید بر این می شد که باید در جهت عقربه های ساعت یعنی به سمت راست، طواف خانه خدا انجام شود.
وی درباره تأکید بر طواف بین در خانه خدا و مقام ابراهیم نیز اظهار داشت: هر جسم متحرکی که حرکت دورانی دارد اگر شعاع کم شود، سرعت آن به طور ناخودآگاه زیادتر می شود و تمایل و تمرکز آن به سمت داخل و مرکز بیشتر می شود به همین دلیل اکثر مراجع می گویند که در این فاصله طواف خانه خدا انجام شود چون با این تمرکز، صعود و عروج رخ می دهد.
این دکترای علم فیزیک معتقد است که همه چیز در دنیا بر اساس علم فیزیک قابل بررسی است اما علم انسان در این حد نیست که تمام آنها را دریافت کند. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
پـرســــــــمـان ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2930
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
|
نویسنده : گمنام
شنبه 1 مهر 1391
|
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2411
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 12 شهريور 1391
|
ساواک برای مقابله با بچه مسلمانهاي دانشگاه تصمیم گرفته بود از دكتر حسابي شروع كند. همين شد كه چنان بلايي به سر آقاي دكتر آوردند كه ايشان « دكرمانتين » كردند و جفت چشمهايشان از كاسه جدا شد. تا اينكه 27-28 سال بعد يكي را با اشعه ليزر و يكي ديگر را با اشعه سبز پيوند زدند. در تمام اين مدت آقاي دكتر حتي نمي توانستند رانندگي كنند و من ايشان را به دانشگاه مي بردم و مي آوردم .....
12 شهریور ماه سالروز درگذشت پروفسور حسابی پدر علم فیزیک ایران است. سید محمود حسابی معروف به پروفسور حسابی فیزیکدان، سناتور، وزیر آموزش و پرورش و بنیانگذار فیزیک دانشگاهی ایران بود. حسابی در دانشگاه سوربن فرانسه، در رشتهٔ فیزیک به تحصیل و تحقیق پرداخت. در سال ۱۹۲۷ میلادی در سن بیست و پنج سالگی دانشنامه دکترای فیزیک خود را، با ارائهٔ رسالهای تحت عنوان حساسیت سلولهای فتوالکتریک ، با درجه عالی دریافت نمود. پروفسور حسابی اولین بار برای ارائه نظریه "بی نهایت بودن ذرات" به دفتر انیشتین رفت و او را کاملا شگفت زده کرد.
(برای دانلود زندگی نامه پروفسور حسابی که مهندس ایرج حسابی در قالب کتاب استاد عشق منتشر کرده است اینجا کلیک کنید) رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 3082
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 12 شهريور 1391
|
پروفسور حسابی زمانی که در بیمارستان بستری بود و البته پزشکان از معالجه قلب ایشان قطع امید کرده بودند، در کمال شگفتی همگان بدون توجه به وضعیت بیماری، مشغول مطالعه و کسب علم بود. 12 شهریور ماه سالروز درگذشت پدر علم فیزیک ایران است.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
پروفسور حسابی ,
:: بازدید از این مطلب : 2682
|
امتیاز مطلب : 32
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 1 شهريور 1391
|
به نقل از فارس، «موسسه بینالمللی مطالعات راهبردی» آمریکا در مقالهای به قلم «راندولف بل» مدیر موسسه، مینویسد؛ بدافزار جدید "mahdi" علیرغم بدافزارهای گذشته از سیستم برنامهنویسی بسیار سادهای استفاده کرده که همین مسئله پی بردن به سازندگانش را دشوار میسازد. از طرفی دیگر، برای ارتباط با رایانه آلوده، از زبان فارسی استفاده شده که خود نشاندهنده شناخت محلی زیاد سازنده بوده است.
* حملات سایبری جدید علیه ایران
طی چند هفته گذشته، آزمایشگاههای شرکت «کسپرسکی» که یک شرکت امنیت سایبری روسی است، اطلاعاتی در باب حمله دیگری از سلسله حملات سایبری علیه ایران منتشر کرده است. اما باوجودم بیشتر داستانهای مشابه، حمله بدافزار "mahdi" به سادگی تبلیغات جعلی مواد نیروزا در فایل ایمیلهای مزاحم شماست.
* بدافزار "mahdi" از سادهلوحی کاربران رایانه سوءاستفاده میکند
حملات سایبری پیشین علیه ایران، از جمله «استاکسنت»، «دوکو»، و «فلیم» از تکنیکهای برنامهریزی فوقالعاده پیشرفتهای استفاده میکردند تا به شبکههای ایرانی نفوذ کنند اما بدافزار "mahdi"، از طریق چندین تکنیک «مهندسی اجتماعی»، از سادهلوحی کاربران رایانه سوءاستفاده میکند، به این شکل که کاربران با بازکردن یکی از چندین فایل پیوست ظاهراً بیضرر ایمیل، خودشان این بدافزار را روی رایانه و سیستمشان نصب میکنند.
* بیشتر کاربران به هشدارها بیتوجهند
یکی از نمونههایی که «کسپرسکی» در موردش صحبت کرده، به نام «مجیک-ماشین1123.pps»، «بدافزار را از طریق اسلایدهایی پاورپوینتی که ظاهراً معمایی ریاضی را مطرح میکنند، روی رایانه نصب میکند، معمایی که تعداد دستورالعملهای ریاضیاش خارج از توان بیننده است». با اینکه برنامه پاورپوینت هشدار میدهد که ممکن است محتوای فایلی که کاربر باز کرده، ویروسی در خود داشته باشد، همه کاربران از این هشدارها آگاه نیستند و آنها را جدی نمیگیرند و همچنان کلیک میکنند و برنامه پرخطر را به اجرا درمیآورند.
* کارکرد این بدافزار برداشتن فایلها و از کار انداختن برخی قسمتهاست
بدافزار "mahdi" پس از دانلود شدن همان کاری را میکند که «فلیم» میکرد؛ فایلدزدی، از کار انداختن کلیدها، نظارت بر ایمیلها و تصویربرداری از صفحه نمایشگر کاربر. قربانیان این بدافزار عبارتند از تأمین کنندگان زیرساختهای مهم، دانشجویان مهندسی، موسسات دولتی، و نهادهای مالی. (هم "mahdi" و هم «فلیم» با پسرعمویشان «استاکسنت» که مشخصاً برای آسیب زدن به سانتریفوژهای ایرانی طراحی شده بود، متفاوتند) با اینکه بیشتر حدوداً 800 رایانه آلوده شده در ایران هستند، این بدافزار افرادی در اسرائیل، افغانستان، امارات متحده عربی و عربستان سعودی را هم دچار مشکل کرده است....
بقیه در ادامه مطلب....
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
ســـــیاســـــی ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
بدافزار ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2698
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 23 مرداد 1391
|
بر اساس آمار پايگاه استنادی اسکوپوس، ايران از اول سال ميلادی تا اوت 2012 برابر با 21 مردادماه 1391 با توليد 19 هزار و 559 مقاله در جايگاه شانزدهم توليد علم جهان ايستاد.
دکتر جعفر مهراد، سرپرست پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در گفتوگو با ايسنا، با اعلام آخرين آمار توليد علم توسط دانشگاه ها وموسسات پژوهشی و فناوری کشور گفت: ثبت و نمايه سازی مقالات دانشمندان و پژوهشگران ايران در پايگاه استنادی اسکوپوس از اول سال ميلادی تا اوت 2012 برابر با 21 مردادماه 1391 نشان می دهد که ايران در اين بازه زمانی 19 هزار و 559 مقاله توليد کرده که از نظر طول زمان يعنی تقريبا هفت ماه و 10 روز در تاريخ آموزش عالی ايران بی نظير و منحصر به فرد است.
وي ادامه داد: سياست های موثر دولت باعث ايجاد انگيزه قوی در اعضای هيات علمی و پژوهشگران دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتی و فناوری شده و اکنون دانشگاه ها با علاقه وافر در جهت توسعه علمی از نظر کمی و کيفی گام های بلندی را به جلو بر می دارند که تبلور آن در تربيت بيش از چهار ميليون دانشجو در دانشگاه های دولتی و غير دولتی، افزايش دوره های تحصيلات تکميلی و پرداختن به پديده های نوين علمی در قلمرو نانوفناوری، بيوتکنولوژی، هوا و فضا، سلول های بنيادی و توليد علم است.
سرپرست پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تصريح کرد: رتبه توليد علم ايران در پايگاه اسکوپوس در سال 2011، هفدهم بود كه با تلاش های بی وقفه مجموعه عوامل شامل اعضای هيات علمی، مديريت ها و سرمايه گذاری در عرصه آموزش عالی طي هفت ماه نخست سال 2012 به شانزدهم ارتقا يافته است.
مهراد با تبريک اين موفقيت غرور آفرين به جامعه علمی گفت: ترکيه که همواره از نظر توليد علم در سال های مختلف بر ايران پيشی داشت نه تنها در سال 2011 ميلادی از جمهوری اسلامی ايران عقب افتاده، بلکه در سال جاری نيز با اختلاف سه رتبه پس از ايران قرار گرفته است. رتبه توليد علم ترکيه در حال حاضر 19 است که همين رتبه را در سال 2011 ميلادی نیز بدست آورده بود.
به گفته مهراد، طی دوره هفت ماهه ياد شده، ايالات متحده با حدود 282 هزار و 665 مقاله در رتبه اول جهان است و رتبه های دوم تا پنجم به ترتيب به چين (197 هزار و 537 مقاله)، انگلستان (81 هزار و 853 مقاله)، آلمان (75 هزار و 635 مقاله) و ژاپن (60 هزار و 446 مقاله) تعلق دارد.
سرپرست پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) افزود: هندوستان از قاره آسيا، پس از ژاپن در جايگاه هفتم توليد علم جهان نشسته است و ميزان توليدات علمی اين کشور 47 هزار و 82 مقاله است. رتبه های ششم، هشتم، نهم و دهم جهان نيز مربوط به فرانسه، کانادا، ايتاليا و اسپانيا می باشد. کره جنوبی، سومين کشور قاره آسيا است که از نظر توليد علم بعد از ژاپن و هندوستان با توليد 350 هزار و 9 مقاله، مقام دوازدهم توليد علم را از آن خود كرده است. از ساير کشورهای نوظهور علمی می توان به برزيل و تايوان اشاره کرد که به ترتيب با توليد 24 هزار و 951 و 212 هزار و 18 مقاله، رتبه های چهاردهم و پانزدهم جهان را کسب کرده اند.
مهراد در گفتوگو با ايسنا افزود: نگاه اجمالی به توليدات علمی ساير کشورها نشان می دهد که بسياری از کشورهای پيشرفته و در حال توسعه جهان رتبه ای بعد از جمهوری اسلامی ايران به دست آورده اند؛ مثلا کشورهای سوئيس، روسيه و سوئد به ترتيب با 19 هزار و 242 مقاله، 18 هزار و 156 مقاله و 16 هزار و 552 مقاله بعد از جمهوری اسلامی ايران در رتبه های 17، 19 و 20 قرار دارند.
وی تصريح کرد: مالزی که به دلايل مختلف موفق شده جمعيت زيادی از کشورهای جهان را به عنوان دانشجو در دانشگاه های خود بپذيرد و سهم قابل توجهی از اين دانشجويان به دانشجويان ايران تعلق دارد، تنها هشت هزار و 837 مقاله توليد كرده و رتبه 27 جهان را احراز کرده است. رتبه رژيم اشغالگر قدس هم با توليد 9 هزار و 149 مقاله، بيست و ششم جهان است.
رييس مرکز منطقهيي اطلاع رسانی علوم و فناوری در گفتوگو با ايسنا خاطرنشان كرد: عربستان سعودی و مصر به ترتيب با پنج هزار و 787 مقاله و پنج هزار و 629 مقاله دارای رتبه های 38 و 40 توليد علم جهان می باشند.
مهراد خاطرنشان كرد: ارتقاي مرتبه ايران در توليد علم در شرايطی حاصل شده است که تحريم های مختلف نه تنها بر کليت جمهوری اسلامی ايران بلکه بر دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و فناوری کشور نيز تحميل شده، طوری که کشورهای غربی حتی از فروش برخي مجلات به دانشگاهها و مراکز تحقيقاتی امتناع می ورزند، با اين حال از آنجا که دانشمندان جمهوری اسلامی ايران راه ترقی و پيشرفت علمی را با توجه به سند چشم انداز ايران 1404 و نقشه جامع علمی کشور به خوبی شناخته اند اکنون هيچ حرکتی نمی تواند روند پيشرفت های علمی ايران را کند كرده و به تاخير اندازد.
سرپرست پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تاكيد كرد: با اصلاح آئين نامه ارتقا که در آن به موازات توليد علم به شکل انتشار مقالات در مجلات معتبر بين المللی به کاربردی کردن علم نيز توجه ويژه ای شده، می توان انتظار داشت که در آينده نه چندان دور بخش مهمی از مقاله های علمی دانشمندان کشور در عرصه های تجاری جنبه کاربردی پيدا کرده و بخش صنعت کشور نيز از اين حرکت مهم علمی استقبال و در تجاری سازی يافته های علمی به نحو مطلوب بهره جويي کند.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
تولید علم ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2532
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 5 مرداد 1391
|
مفاتیح زیر مخصوص سیستم عامل اندروید است
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
دانلودکتاب مذهبی موبایل ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 3184
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 5 مرداد 1391
|
به نقل از مهر، تیمی متشکل از جوانان ایرانی اعضای اصلی این تیم امنیتی-اینترنتی را تشکیل می دهند و در حوزه جنگ سایبری موفق به حمله ای بزرگ به سرور ها و سایت های اسرائیلی شده اند.
یکی از اعضای این تیم هکری که خود را "ایرانیان دیتاکدرز" می نامند به خبرنگار مهر گفت که در تاریخ 1/5/1391 سالروز ترور دانشمند هسته ای شهید رضایی نژاد، تیم ما به سرور های اسرائیلی حمله کرده و به لطف خدا و تلاش شبانه روزی نیروهای جوان خود موفق به هک کردن 220 سایت اسرائیلی شدند.
وی تصریح کرد: 3 سایت مرکز امنیتی آموزش نیروهای ویژه اسرائیل , انجمن اصلی اسرائیل و یک سایت تجاری-بانکی که کارتهای اعتباری مالی اسرائیلی ها را پشتیبانی می کرده است جزء مهمترین سایت هایی است که توسط تیم امنیتی ایرانیان دیتاکدرز هک شده است.
تصویری که در سایت های اسرائیلی پس از هک شدن نمایش داده می شود
وی ادامه داد: علاوه بر سایت های ذکر شده ، یک سایت سرویس دهنده اینترنت که کارهای مدیریت سایتها و خطوط را بر عهده داشته نیز توسط این تیم هک شده است.
این عضو تیم امنیتی ایرانیان دیتاکدرز در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر هدف این حمله سایبری را اعتراض به عدم شناسایی حق مسلم ایران در برخورداری از انرژی هسته ای و همچنین بازپس گیری انتقام خون شهدای ایرانی که ناجوانمردانه ترور شدند، اعلام کرد.
به گزارش مهر، در آدرس اینترنتی تیم دیتا کدرز آمده است: تیم امنیتی دیتاکدرز فعالیت خود را از سال 1389 آغاز نمود و از همان ابتدا هدف خود را امنیت بخشی به شبکه ها و سایت های کشور عزیزمان و همچنین مقابله با دشمنان ایران در فضای سایبری قرار داد. این تیم کاملا شخصی و مستقل بوده و طبق قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کند. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
هکر ,
رایه الهدی ,
اسرائیل ,
دانشمندان هسته ای ,
:: بازدید از این مطلب : 2537
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 2 مرداد 1391
|
سرطان بیماری است که در آن سلول های بدن به طور غیر عادی تقسیم و تکثیر می شوند و بافت های سالم را نابود می کنند. در یک جاندار سالم، همیشه بین میزان تقسیم سلول، تمایز و مرگ سلولی، یک تعادل وجود دارد. به عبارت دیگر تعداد افزایش سلول ها کنترل می شود ولی در حالت سرطانی ازدیاد سلولها کنترل نمی شود.
برخی عوامل خطر سرطان زا :
* سابقه خانوادگی سرطان در بستگان درجه یک
* مواجهه با مواد سرطان زا مانند آرسنیک، جیوه، سرب، آزبست و ... از طریق هوای آلوده، مواد غذایی آلوه، آلودگی های صنعتی و ...
* پرتوها: برخی از پرتوها مثل پرتوهای فرابنفش خورشید، اشعه ایکس و .... موجب سرطان هایی مانند سرطان پوست می شوند.
* عفونت های باکتریایی و یا ویروسی : ویروس هپاتیت بی و ویروس هپاتیت سی در ایجاد سرطان کبد نقش دارند. یک نوع باکتری نیز با سرطان معده ارتباط دارد.
* مصرف نوشابه های الکلی که بخصوص خطر سرطان های دستگاه گوارش و کبد را افزایش می دهد.
* مصرف دخانیات و یا مواجهه با دود آن مانند سیگار، قلیان، پیپ و ... مصرف دخانیان در ایجاد سرطان در مجاری تنفسی نقش اساسی دارد.
* رژیم غذایی نامناسب
* چاقی و عدم تحرک بدنی
در این مجموعه تلاش شده است با تاکید بر چگونگی تغییر این عوامل خطر در ماه رمضان به سئوالات مرتبط با اثرات روزه داری بر پیشگیری و روند درمان سرطان پاسخ داده شود.
استفاده از سیگار از جمله مواردی است که روزه را باطل می کند. به همین علت اغلب مصرف آن در ماه رمضان کاهش می یابد زیرا مصرف آن به فاصله افطار تا سحری موکول می شود. این کاهش استفاده از دخانیات در ایام ماه مبارک رمضان می تواند انگیزه و زمینه ای برای کاهش استفاده و حتی ترک آنها شود. از آنجا که دود دخانیات حاوی یک ماده سرطان زای قوی است، کاهش مواجهه با این ماده مضر می تواند خطر برخی سرطان ها را کاهش دهد.
تغییرات در رژیم غذایی خطر سرطان را تحت تاثیر قرار می دهد. کیفیت رژیم غذایی از جمله مواردی است که می تواند خطر سرطان را کاهش و یا افزایش دهد. مصرف زیاد روغن های حیوانی و روغن های نباتی جامد حاوی اسیدهای چرب مضر، مصرف نادرست روغن های گیاهی (روغن های مایعی که مخصوص سرخ کردنی نیستند، برای سرخ کردن استفاده شود) خطر سرطان ها را افزایش می دهد.
مصرف زیاد غذاهای آماده یا Fast Food به دلیل حرارت دیدن شدید روغن مورد استفاده در تهیه آنها خطر سرطان را افزایش می دهد زیرا روغن مورد استفاده تغییر شکل داده و مواد سرطان زا در آن تولید می شود.
مصرف زیاد نمک و غذاهای پر نمک خطر بسیاری از سرطان ها بخصوص سرطان معده را افزایش می دهد.
مصرف کم غذاهایی که فیبر بالایی دارند، خطر سرطان را افزایش می دهد. مواد غذایی دارای فیبر بالا شامل نان و غلات سبوس دار، آرد قهوه ای، حبوبات، میوه ها و سبزیجات است.
میوه و سبزی علاوه بر دارا بودن فیبر که خطر سرطان را کاهش می دهد، حاوی برخی ترکیبات به نام آنتی اکسیدان هستند که از سلول های بدن محافظت کرده و خطر سرطان را کاهش می دهند.
پرخوری و چاقی و عدم تحرک بدنی خطر سرطان های مختلف از جمله سرطان سینه، روده و کبد را افزایش می دهد. کاهش متوسط مصرف غذا و کاهش وزن خطر سرطان را کاهش می دهد.
منظور از کاهش کالری دریافتی، دریافت کم غذا است نه سوء تغذیه . به این معنی که تمام مواد مورد نیاز بدن از جمله ویتامینها و املاح به مقدار کافی از طریق رژیم غذایی دریافت شود. در حالی که در سوء تغذیه مقادیر کافی از مواد ذکر شده دریافت نشده و باعث می شود بدن اعمال خود را بدرستی انجام ندهد. کاهش متوسط انرژی دریافتی بدون تاثیر بر کیفیت رژیم غذایی خطر سرطان را کاهش و طول عمر را افزایش می دهد.
دریافت زیاد کالری از چه طریقی خطر ایجاد سرطان را افزایش می دهد:
هورمون انسولین و ارتباط آن با سرطان : دریافت زیاد کالری از مواد غذایی موجب ترشح بیشتر انسولین می شود و محدودیت انرژی ترشح کمتری از این هورمون به همراه دارد. محدودیت کالری دریافتی از طریق کاهش انسولین خون خطر سرطان را کاهش می دهد.
لپتین هورمونی است که از سلول های بافت چربی ترشح می شود و هر چه تعداد سلولها و میزان بافت چربی در بدن بیشتر باشد این هورمون بیشتر تولید شده و وارد خون می شود. دریافت غذا نیز منجر به تحریک ترشح هورمون لپتین می شود. بنابراین کاهش دریافتی ممکن است از طریق کاهش غلظت لپتین خون خطر سرطان را کاهش دهد.
برخی هورمونهای استروئیدی مانند (استروژن و پروژسترون) در غلظت های بالاتر از حد طبیعی با برخی از انواع سرطان ها مانند سرطان سینه ارتباط دارند. بافت چربی محل اصلی ترشح استروژن در زنان یائسه است، همچنین وجود التهاب مزمن با طولانی مدت در بدن با چاقی و سرطان ارتباط مستقیم دارد. با محدود کردن متوسط کالری دریافتی می توان اثر سوء عوامل التهابی و خطر سرطان را کاهش داد.
تاثیر کاهش مقادیر غذایی مصرفی تاثیری بر کنترل عوارض شیمی درمانی
بسیاری از افراد بر این باورند که کاهش مصرف غذا در بیماران مبتلا به سرطان تحت شیمی درمانی مضر است. با این حال تحقیقات نشان دهنده این است که کاهش مصرف غذا می تواند از طریق محافظت از سلول های طبیعی، عوارض جانبی شیمی درمانی را کاهش دهد.
اگر در طول شیمی درمانی، مصرف مواد غذایی تا حدودی کاهش یابد، به دلیل اینکه سوخت و ساز سلولی کاهش می یابد، اثرات سوء داروهای شیمی درمانی بر سلول های طبیعی کاهش می یابد. گرسنگی (کم خوری) مقاومت سلولهای طبیعی (نه سلول های سرطانی) در برابر داروهای شیمی درمانی و عوامل سرطان زا را تا 10 برابر افزایش می دهد.
مشکلاتی که احتمالاً در اثر محدود کردن مصرف غذا به وجود می آید شامل درجات خفیفی از گرسنگی، سردرد و سرگیجه است که پس از قطع شیمی درمانی و بازگشت به رژیم معمول بهبود می یابد. کاهش دریافت غذا حالت خستگی و ضعف ناشی از شیمی درمانی را نیز کاهش می دهد.
تاثیر گرسنگی در از بین بردن سلول های سرطانی
در حالت گرسنگی، سلول های غیرطبیعی موجود در بدن که نقش خود را به درستی انجام نمی دهند، مثل سلول های سرطانی طی فرآیندی به نام خودکشی برنامه ریزی شده خود را از بین می برند و به این ترتیب سلول های غیر طبیعی توسط یک شعور سلولی از بین می روند. این مکانیسم می تواند به روند درمان سرطان کمک کند.
در حالت گرسنگی و یا کاهش مصرف غذا، غلظت هورمون هایی مثل انسولین و لپتین که قبلاً در مورد آنها توضیح داده شد، در خون کاهش می یابد. می دانیم که بالا بودن غلظت این هورمون ها در خون با پیشرفت سرطان ارتباط دارد. بنابراین با کاهش کالری دریافتی و کاهش سطح این هورمونها در خون می توان اثر داروهای شیمی درمانی را در از بین بردن سلول های سرطانی افزایش داد.
نتیجه گیری : در مجموع اگر روزه داری ماه رمضان با کاهش متوسط دریافت کالری همراه باشد، می تواند اثراث مفیدی در کاهش خطر سرطان و نیز روند درمان این بیماری داشته باشد.
این گزارش به کمک گروه روزه داری اسلامی پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تهیه شده است. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
سرطان ,
روزه ,
رایه الهدی ,
بیت المهدی ,
هیئت منتظران مهدی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2960
|
امتیاز مطلب : 62
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
|
نویسنده : گمنام
شنبه 24 تير 1391
|
برنامه تلويزيوني ثريا در شانزدهمين قسمت از آغاز پخش شد با موضوع وضعيت سرويسهاي اينترنتي از جمله ايميل و جستجو رهاي داخلي چهارشنبه شب به روي آنتن رفت
در اين برنامه با با بيان مشكلات مختلف امنيتي فرهنگي و اقتصادي كه كشورها در استفاده از ايميلها و جستجوگرهاي چند شركت معروف آمريكايي با آن روبرو هستند اين پرسش مطرح شد كه بر خلاف خيلي از كشورهايي كه به سمت ايميلهاي ملي و موتور جستجوي ملي رفته اند چرا در كشور ما كه حساسيت بيشتري را هم در اين خصوص بايد داشته باشد هنوز گام مهم و موفقي در اين زمينه برداشته نشده است؟
مهندس انصاري معاون توسعه شبكه سازمان فناوري اطلاعات ميهمان اين برنامه در پاسخ به اين سوال گفت: در دنيا صدها و هزاران پست الكترونيكي و موتور جستجو وجود دارد ولي تعداد انگشت شماري از آنها فراگير شده و همه كاربران دنيا از آن استفاده مي كنند و در ايران هم به همين ترتيب است. وي با اشاره به اينكه اساسا توليد يك محصول نرم افزاري كه بخواهد چنين سرويس حجيمي و با كاربران ميليوني را در حوزه پست الكترونيكي يا موتور جستجو ارائه كند كار پيچيده اي است گفت: سرويس دهنده هاي برتر جهاني داراي محصولات نرم افزاري خيلي پيشرفته و زير ساختهاي بسيار كاملي هستند و از طرفي از مدل هاي قوي و موفق اقتصادي و كسب و كار استفاده مي كنند كه به بقاي آنها كمك كرده است اما در در كشور ما اگر جستجو كنيد در طي اين سال ها، ارائه دهندگان متعددي براي سرويس دهي آمدند ولي نتوانستند هزينه هاي بالاي كار را تحمل كنند و از طرفي هم هيچوقت نتوانستند مدل كسب و كار مشخصي براي كارشان داشته باشند.
وقتي ماهواره بر به فضا مي فرستيم چرا نتوانيم موتور جستجو گر طراحي كنيم؟
انصاري در پاسخ به اين انتقاد مجري ثريا كه خيلي از كشورها هستند كه با وجود همين پيچيدگي هايي كه وجود دارد موتور جستجوي ملي طراحي كردند و استفاده مي كنند و پيچيدگي موتور جستجوي ملي پيچيده تر از فناوري فضايي و هسته اي نيست در حالي كه در رشته نرم افزار و سخت افزار نيز جوانان نخبه ما مشغول به تحصيل هستند و عدم نتيجه موفق بيشتر نشان دهنده آن است كه سياستگزاريهاي ما مشكل دارد نه اينكه مسئله پيچيده اي باشد و از عهده موضوع به صورت فني بر نياييم گفت: اساسا يك خدمت اگر بخواهد از فضاي آزمايشگاهي بيايد در فضاي واقعي بايد جغرافياي كار را مشخص كنيم. و به هر حال تاكنون شركتهايي كه آمدند نتوانستند در اين عرصه دوام بياورند، مدلهاي كسب و كارشان با موقعيت كشور همخواني نداشته است و با ريسكها و خطر پذيري هاي بالا مواجه شدند و نتوانستند ادامه دهند و وزارت فناوري ارتباطات دو سه سالي است كه در اين حوزه با همكاري مجموعه هاي مرتبط يك سري فعاليتهاي خوبي را شروع كرده است . وي در پاسخ به اينكه چرا بعد از اين همه مدت از ورود اينترنت تنها دو سه سال است كه كار جدي شروع شده است گفت البته قبل از اينكه اينترنت به اين صورت در داخل كشور بيايد ما شبكه هاي ارتباطي داشتيم به نام شارع 1 كه نسل بعدي اش شارع 2 بود. شارع 2 پروژه اي بود كه پست الكترونيكي داشت و اوايل دهه هشتاد فعال شد ولي بنا به دلايلي كه بيشتر فكر مي كنم در هدف گذاري بود تنوانست ادامه دهد و مقارن هم بود با پيدايش موتورهاي جستجوي قوي مثل گوگل و اين سرويس موفق نشد ادامه پيدا كند.
ممنوع شدن ايميل خارجي قبل از آماده بودن شرايط
بخشنامه ممنوع شدن استفاده از ايميل هاي خارجي توسط وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات موضوع ديگري بود كه مجري در اين خصوص اين سوال را مطرح كرد كه چرا با وجود اينكه سه ايميل معرفي شده داخلي ايران، پست و چاپار به خصوص ايميل پست و ايران شرايط چندين مرحله اي و واريز وجه را براي پذيرش دارند و طبيعي هم هست كه با وجود عدم دستيابي آسان از سوي مخاطب در مقايسه با ايميلهاي خارجي با استقبال مواجه نشوند اين بخشنامه بدون توجه به آماده بودن شرايط صادر شده است؟ و چرا اگر اين ايميلها براي كاربري دولتي بوده اند به صورت ملي اعلام شده اند؟
انصاري نيز در پاسخ به اين پرسش گفت: خيلي از بانكها و اپراتورهاي داخلي براي ارسال صورت وضعيت و يا براي ارسال اطلاعات افراد از ايميلهاي خارجي استفاده مي كردند كه براي اينكه جلوگيري شود از خروج اين اطلاعات به خارج از كشور اين بخشنامه صادر شد. ارائه دهندگان موجود هم همين 3 تا ايميل هستند كه البته غير از چاپار دو تاي ديگر ماموريتهايشان تفاوت دارد. درگاه ايران يا ايميل ايران اساسا براي مديران دولتي ساخته شده و در حوزه ماموريت دولتي تعريف شده و لازم بود كه براي ثبت نام اطلاعات كاملي از كاربران دريافت كند و بنا نبود جنبه عمومي داشته باشد ولي بنا بر نيازي كه فضاي عمومي كشور داشت اين حالت عمومي پيدا كرد به هر صورت اين فرم درخواست اطلاعات به صورت ابرازي است و كنكاشي در تاييد اطلاعات و صحيح بودن آن نمي شود
شركت پست هم بايد به خاطر ماموريتهايش درست مثل فضاي واقعي بايد اطلاعات اظهاري داشته باشد و نياز به اطلاعات كامل و صحيحي دارد و بايد هويت شخص اظهار شود.
ايميلهاي رقابتي با امكانات متعدد در آينده اي بسيار نزديك.......
بقیه در ادامه مطلب..... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
ایمیل ایرانی ,
موتورجستجوگر ایرانی ,
ماهواره ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2643
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 14 تير 1391
|
همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوستکندنش و فقط گذاشتنش توی دهان، به این سادگی که فکر میکنید نیست، بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ راه صحیحخوردن میوهها چیست؟ این است که میوهها را بعد از صرف غذا نخورید. میوهها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است. اگر میوهها را بعد از غذا بخورید، نقش مهمی در مسمومکردن سیستم بدنتان خواهند داشت. در چنین وضعیتی میوهها بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تأمین میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود. برای مثال در نظر بگیرید که ۲تکه نان و یک تکه میوه خوردهاید؛ تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده و رودهتان شود اما بهدلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری میشود. در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2361
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 1 تير 1391
|
فليم جديدترين ويروسي است كه توسط سيستم هاي امنيتي غربي عليه جمهوري اسلامي ايران طراحي شده است، پس از انتشار خبر کشف بدافزار اینترنتی جدید با نام flame (شعله) و موفقیت مرکز ماهر در ایران در ارائه نسخه پاک کننده آن، بسیاری از منابع غربی اذعان می کنند که این بدافزار یک محصول اسراییلی است.
ظاهرا شرکت نرم افزاری کسپراسکی در روسیه کاشف فلیم بوده است. ویتالی کاملیوک، کارشناس ارشد بدافزار در شرکت نرم افزارهای امنیتی کاسپرسکی کاشف فلیم است. وی به عنوان عضوی در یک گروه کارشناسی به دنبال کد بدافزاری رایانه ای بود که گفته می شد اطلاعات رایانه های داخل ایران را از بین برده بود.
بر خلاف استاکس نت فقط برای جاسوسی و جمع آوری اطلاعات طراحی شده است. این ویروس تواناییهایی بیش از این دارد. این ویروس از صفحه نمایشگر رایانه عکس می گیرد و میکروفون رایانه را روشن می کند تا مکالمات محیط ضبط شود. بعدا اطلاعات گردآوری شده به منبع منتشر کننده ویروس منتقل می شود.
تیم مارر و دیوید وینستاین، روز 10 خرداد در فارین پالیسی نوشتند: «بنا بر اعلام کاسپرسکی بدافزارهای دیگری هم وجود دارند که می توانند صدا را ضبط کنند اما نکته اصلی در مورد فلیم کامل بودن آن است، یعنی توانایی آن برای به سرقت بردن اطلاعات از شیوه های بسیار متنوع».
همچنين مارک کلایتون روز 10 خرداد درباره شیوه عمل فلیم در کریستین ساینس مانیتور نوشته است: «کارشناسان می گویند به علت بزرگی و پیچیدگی ویروس فلیم کشف کامل برنامه آن و این که چه کارهایی انجام داده است سال ها زمان می برد. با این حال، از یافته هایی که تاکنون بدست آمده مشخص شده است که ویروس فلیم می تواند از طریق یو اس بی، بلوتوث یا دیگر ابزارها در یک شبکه گسترش پیدا کند. در دستگاه های آلوده، این ویروس می تواند برای اجرا شدن منتظر نرم افزارهای خاصی شود و سپس به تصاویر دست یابد، میکروفون های داخلی را برای ضبط مکالمات روشن کرده و ئی میل ها و چت ها را رهگیری کند. این ویروس می تواند اطلاعات بدست آمده را بسته بندی و رمزگذاری کرده و آنها را برای رایانه های مشخصی در سراسر جهان بفرستد».
به زبان فنی می توان گفت ویروس فلیم مانند یک «کرم» عمل می کند به این صورت که بدون نیاز به دخالت انسان گسترش می یابد و برای رساندن اطلاعات ربوده شده به دست گردانندگانش کانال هایی را برای خود باز می کند....
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
ســـــیاســـــی ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
ویروس ,
استاکس نت ,
فلیم ,
رایه الهدی البرز ,
rayatelhoda ,
:: بازدید از این مطلب : 2708
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
|
نویسنده : گمنام
پنج شنبه 1 تير 1391
|
اگر شما از جمله کاربراني هستيد که فعاليتهاي تخصصي مانند طراحي و کار با نرمافزارهاي مختلف را در برنامه روزانه خود داريد، ترديدي وجود ندارد که استفاده از تبلت نميتواند در اين زمينه براي شما مفيد باشد زيرا نه تنها سرعت پردازندههاي آن پاسخگوي نيازهاي شما نخواهد بود بلکه ممکن است برخي از نرمافزارهاي تخصصي شما نيز روي آنها نصب نشود. بنابراين استفاده از لپتاپ در اين شرايط بهتر است که در خريد آن نيز بايد به مواردي همچون سرعت پردازنده و تواناييهاي گرافيکي توجه داشته باشيد.
انجام بازيهاي رايانهاي، مطالعه کتابهاي الکترونيک و گشتوگذار در اينترنت و بهطور کلي فعاليتهايي که بيشتر جنبه رصد، تفريح و سرگرمي دارند در تبلتها بسيار سادهتر و کاربرپسندتر است و همين موضوع سبب شده است تا در سالهاي اخير ميزان فروش اين محصول در بازارهاي جهاني بهطور چشمگيري افزايش پيدا کند؛ افزايشي که پيشيبيني ميشود از حدود 20 ميليون تبلت در سال 2010، به حدود 230 ميليون در سال 2016 برسد، يعني در کمتر از 4 سال آينده 230 ميليون کاربر از تبلت استفاده خواهند کرد. مهمترين علت افزايش چشمگير ميزان فروش اين محصول نيز همان استفاده عمومي آن است؛ استفادهاي که بر اساس آمارها حدود 10 درصد آن به تماشاي فيلمها اختصاص دارد.
اگر بخواهيم مزايا و معايب تبلتها را به اختصار بيان کنيم سبک بودن، طول عمر بالاي باتري و امکان جابهجايي از جمله مهمترين اين مزيتها خواهد بود که البته همين مزيتها سبب ميشود تا مواردي همچون قدرت پايينتر پردازشگر و حافظه در مقايسه با لپتاپ، محدود بودن اتصالات ورودي و خروجي و همچنين ضعف در پشتيباني از نرمافزارهاي مختلف را به دنبال داشته باشد.
در رابطه با لپتاپها اين نکته را بهخاطر داشته باشيد که اين محصول از لحاظ سختافزاري و قدرت پردازش، چند سر و گردن از تبلت قدرتمندتر است و همانطور که گفته شد تبلتها بيشتر بهعنوان وسيلهاي تفريحي و تا حدودي کاربردي با امکان حملونقل آسان شناخته ميشود.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
تبلت ,
لپ تاپ ,
رایه الهدی ,
تبلت یا لپ تاب مسئله این است ,
:: بازدید از این مطلب : 2950
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
|
نویسنده : گمنام
سه شنبه 30 خرداد 1391
|
* توجه داشته باشید که اگر پریزهای تلفن منزل یا محل کارتان به صورت سوکتی نباشد، احتمال اتصال دو شاخه مودم دستگاه، به پریز برق بسیار زیاد است. باید بدانید که چه دستگاه خاموش باشد چه روشن، بلافاصله مودم دستگاه خواهد سوخت. برای جلوگیری از این حادثه، می توانید از دوشاخه های آنتی شوک برق، استفاده نمایید که در دسترس و بسیار ارزان هستند.
* بهتراست چنانچه از سی دی و دی وی دی استفاده زیاد و طولانی مدت می نمایید (مثلاً دیدن فیلم و یا شنیدن موسیقی)، آنها را بر روی هارددیسک کپی کنید. در این صورت درایو شما در کوتاه مدت مستهلک نخواهد شد.
* هرگز دستگاه را در برابر حرارت مستقیم یا تابش مستقیم نور خورشید (مخصوصاً درون اتومبیل یا مکان های بسته) قرار ندهید.
دستگاه را بر روی سطوح پرزدار، مانند فرش و موکت قرار ندهید و از گرد و غبار و رطوبت، به طور جدی دور نگه دارید.
* توصیه می شود پس از خرید لپ تاپ، قبل از هر چیز دستگاه را به صورت خاموش، بیش از ۱۰ساعت به برق متصل کنید تا باطری آن کاملاً شارژ شود. نگران نباشید، زیرا در صورت شارژ کامل به طور اتوماتیک، عمل شارژ متوقف خواهد شد. اما رعایت این موضوع در افزایش طول عمر باطری لپ تاپ، موثر است.
* پس از شارژ اولیه، می توانید هر زمان که خواستید دستگاه را به برق متصل کنید تا عمل شارژ انجام شود. توجه داشته باشید که هرگز نگذارید که میزان شارژ باطری به زیر ۱۰% برسد و قبل از رسیدن به این مرحله، حتماً آن را به برق متصل نمایید تا شارژ شود. بدینوسیله فشار کمتری در حین عملیات شارژ، به باطری وارد می شود.
* اگر مدت زمان زیادی قرار است که لپ تاپ، در جایی ثابت بماند و دائم به برق متصل باشد، توصیه می شود که باطری آن در حالتی که به میزان حداقل ۱/۳(یک سوم) شارژ داشته باشد، از دستگاه خارج شود و در محل خشک و در دمای ۰ تا ۳۰+ درجه سانتی گراد، خارج از لپ تاپ، نگهداری شود.
* برای اتصال شارژ به لپ تاپ، بهتر است ابتدا DC Jack را به لپ تاپ، سپس کابل برق را به شارژر و در انتها دو شاخه کابل را به پریز برق متصل نمایید.
* همچنین توصیه می شود در Windows، آیتم Energy Saving را فعال نمایید، تا طول عمر باطری اضافه شود.
* توجه داشته باشید برای ارتباط برق با آداپتور، از سیم بلند استفاده نشود.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
لپ تاپ ,
رایه الهدی ,
شیوه نگهداری صحیح از لپ تاپ ,
:: بازدید از این مطلب : 2557
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 22 خرداد 1391
|
یک شرکت داخلی از نخستین تبلت ایرانی تولید خود رونمایی کرد.
تبلت ایرانی در دو مدل 7 اینچ و 9 و هفت دهم اینچ است که قیمت عمده هفت اینچ 350 هزار تومان و برای مصرف کننده 390 تومان و قیمت 9 و هفت دهم اینچ آن 540 هزار تومان و برای مصرف کننده 580 هزار تومان خواهد بود که به گفته مدیرعامل این شرکت، نصف قیمت تبلت های مشابه در بازار جهانی است.
مریداوی با اشاره به اینکه ما در ایران تولید تبلت را آغاز کردیم که با برندهای حرفه ای خارجی رقابت کند، گفت: لمس 10 نقطه همزمان به زبان کامل فارسی، نازکی و سبکی محصول از ویژگی های این تبلت هاست.
وی جلوگیری از خروج ارز از کشور را یکی دیگر از اهداف تولید تبلت بیان کرد و گفت: این تبلت ها مصارف پزشکی، دانشگاهی، آموزشی و در مدارس و همچنین در وب گردی و ویزیت کاربرد دارد.
مریداوی با اشاره به اینکه ما در ایران تولید تبلت را آغاز کردیم که با برندهای حرفه ای خارجی رقابت کند، گفت: لمس 10 نقطه همزمان به زبان کامل فارسی، نازکی و سبکی محصول از ویژگی های این تبلت هاست.
وی با بیان اینکه تبلت ایرانی در حد محصولات پیشرفته جهانی است، گفت: سال گذشته کارخانه ای برای تولید تبلت، در اهواز احداث شد.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
نخستین تبلت ایرانی رونمایی شد ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2292
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 21 خرداد 1391
|
پس از نصب ویندوز ۸ یکی از مشکلاتی که حتماً با آن روبرو شده اید ، مشکل تایپ فارسی بوده است. بیشتر کاربران پس از اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های قابل استفاده با صفحه کلید ویندوز متوجه می شوند که در صفحه کلید استاندارد فارسی سیستم عامل ویندوز ۸ تعدادی از حروف فارسی مثل “پ” ، “ژ” ، “گ” و … جابه جا شده اند و در هنگام تایپ این جابجایی حروف مشکل ساز است. در این آموزش به چگونگی رفع مشکل تایپ فارسی در ویندوز ۸ میپردازیم.
چگونگی اضافه کردن زبان فارسی در ویندوز ۸
ابتدا بهتر است برای اینکه با چگونگی اضافه کردن زبان فارسی برای تایپ در ویندوز ۸ توسط صفحه کلید آشنایی پیدا کنید نگاهی به مراحل این کار بیندازیم. در زیر مراحل انجام این کار یک به یک نمایش داده شده است.
۱. در گوشه پایینی راست تصویر کلیک سمت راست کنید و گزینه Control Panel را از منوی مخفی باز شده انتخاب کنید.
۲. در پنجره Control Panel از قسمت “Clock, Language, and Region” گزینه add a language را انتخاب کنید.
۳. در صفحه باز شده با کلیک بر روی دکمه add a language لیست زبان های موجود برای استفاده به عنوان صفحه کلید در ویندوز ۸ نمایش داده می شود. تنها کافی است گزینه Persian ( فارسی ) را انتخاب کرده و بر روی دکمه Add در پایین صفحه کلیک کنید.
با انجام مراحل بالا زبان فارسی به صفحه کلید های قابل استفاده در هنگام تایپ ویندوز شما اضافه می شود که با استفاده از دکمه میانبر Ctrl + Shift در هنگام تایپ می توانید از این زبان استفاده کنید. اما همانطور که گفتیم در این صفحه کلید فارسی که در پایین نیز مشاهده می کنید تعدادی از حروف فارسی جابهجا شده اند که طریقه رفع این مشکل را در پایین می توانید ببینید.
تغییر صفحه کلید فارسی ویندوز ۸ به حالت قبلی
اما برای اینکه حروف جابهجا شده در صفحه کلید فارسی ویندوز ۸ به حالت قبلی خود که در ویندوز ۷ و نسخه های قبلی ویندوز بوده اند برگردد ، مراحل زیر را انجام می دهیم....
بقیه در ادامه مطلب...... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
آموزش افزودن زبان فارسی به ویندوز8 ,
رایه الهدی ,
فارسی ,
ویندوز8 ,
:: بازدید از این مطلب : 2706
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
شنبه 20 خرداد 1391
|
به نقل از ايسنا، بر اساس نظام رتبهبندي شانگهاي – آكادمي رنكينگ جهاني دانشگاهها، دانشگاه تهران توانسته است در سال 2011، رتبه 400-301 را در بين ساير دانشگاههاي كشور كسب كند.
همچنين دانشگاه تهران در سال 2010، رتبه 500-401 و در سال 2009، رتبه 501-402 را بدست آورده بود.
در بين رتبهبندي دانشگاههاي جهان، دانشگاههاي هاروارد، استنفورد، ماساچوست و كاليفرنيا از كشور امريكا در رتبههاي اول تا چهارم، دانشگاه كمبريج از كشور انگلستان در رتبه پنجم قرار دارند.
همچنين بر اساس رتبه بندي بين المللي كيو – اس، رتبه دانشگاه تهران در سال 2011، بين 550-501 اعلام شده است.
در سال 2010، رتبه 450-401،در سال 2009، رتبه 368، در سال 2008، رتبه 500-401 و در سال 2007، رتبه 539 از آن دانشگاه تهران بوده است.
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
دانشگاه تهران ,
رتبه بندی ,
رایه الهدی ,
دانشگاه هاروارد ,
:: بازدید از این مطلب : 2547
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
|
نویسنده : گمنام
جمعه 19 خرداد 1391
|
محمد رحیمی با اشاره به جزئیات این پدیده افزود: در حوالی ساعت 22 شب گذشته (پنجشنبه 18 خرداد ماه) گزارشهایی از شهرهای مختلف کشور حاکی از مشاهده پدیده نورانی در آسمان منتشر شد که تاکنون موفق به شناسایی ماهیت این پدیده نشدیم.
عضو هیأت علمی دبیران شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران با تاکید بر اینکه در خصوص ماهیت این پدیده نمی توان گفت، اظهار داشت: احتمال می رود این پدیده ناشی از فعالیت های فضایی و پرتاب موشک به فضا باشد.
وی با اشاره به سابقه مشاهده این نوع اشیای نورانی در کشور، خاطرنشان کرد: در سال 86 نیز چنین پدیده ای در آسمان شب رخ داد و شی نورانی در اکثر شهرهای کشور از سوی منجمان کشور مشاهده شد. این نور ناشی از نشت سوخت از مخزن موشک روسی بوده که در فضا پرتاب شده بود.
وی با تاکید بر اینکه این شی نورانی در اکثر شهرهای ایران مشاهده شده است، اظهار داشت: این شی علاوه بر ایران در برخی از کشورها چون ترکیه و آذربایجان نیز مشاهده شده است.
قمری نژاد همچنین خاطر نشان کرد: مشاهده این پدیده در وسعت بسیار زیاد نشان دهنده ارتفاع بسیار زیاد این شی است.
رحیمی با بیان اینکه احتمالا شی نورانی مشاهده شده در شب گذشته ناشی از نشت مخزن موشک های پرتابی روسیه باشد، ادامه داد: این نورهمانند سال 86 به صورت مخروطی مشاهده شده است.
اسدالله قمری نژاد - دبیر اجرایی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه این شی نورانی احتمالا ناشی از سوخت مخزن موشکها باشد، یادآور شد: زمانی که سوخت مخزن موشکی در فضا نشت می کند و وارد جو زمین می شود می سوزد و به صورت شی نورانی مخروطی شکل دیده می شود. رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
شی نورانی ,
آسمان ,
ایران ,
روسیه ,
نجوم ,
انجمن ,
رایه الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2388
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 10 خرداد 1391
|
پایگاه خبری «میدلایست آنلاین» به نقل از کارشناسان سایبری ایرانی اعلام کرد ایران نرمافزار آنتیویروس ویروس «شعله» را پیدا کرده است.
به گزارش این پایگاه خبری، این کارشناس سایبری ایران گفت بدافزار مورد نظر با 43 برنامه آنتیویروس قابل شناسایی نبود و به همین خاطر تیم تحقیقات سایبری ایران مجبور شد برنامهای برای مقابله با این ویروس بسازد.
امروز محققان شرکت سایبری کاسپرسکای اعلام کردند یک ویروس رایانهای بسیار پیشرفته رایانههای کشور ایران و سایر کشورهای خاورمیانه را آلوده کرده است.
طبق اعلام این کارشناسان این ویروس حداقل پنج سال پیش برای انجام جاسوسی سایبری دولتی در این کشورها به کار گرفته شده است.
چنانکه شواهد امر نشان میدهد این ویروس موسوم به Flame («شعله») از سوی همان کشور یا کشورهایی ساخته شده است که ویروس استاکسنت را برای حمله به تأسیسات هستهای ایران طراحی کردند.
محققان این شرکت میگویند هنوز برای آنها مشخص نیست آیا ویروس Flame مأموریتی مانند استاکسنت دارد یا خیر.
ویروس Flame که بیش از 20 برابر استاکسنت کد دارد، میتواند فایلهای داده را جمعآوری کند، تنظیمات رایانهها را از راه دور تغییر دهد، میکروفون رایانههای شخصی را روشن کرده و مکالمات را ضبط کند و عکسبرداری کند.
محققان کاسپرسکای می گویند ویروسهای استاکسنت و Flame هر دو با سازوکارهای مشابهی رایانهها را آلوده میکنند.
یک کارشناس این شرکت میگوید این امر نشان میدهد این ویروس جدید توسط همان تیمی ساخته شده که در طراحی استاکسنت نقش داشتهاند.
بقیه در ادامه مطلب..... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
دفــاع و امنیت ,
,
:: برچسبها:
رایه الهدی ,
پاتک ,
افسران سایبری ,
اسرائیل ,
آنتی ویروس ,
استاکس نت ,
:: بازدید از این مطلب : 2606
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 10 خرداد 1391
|
به گزارش ايسنا، دكتر محمد جواد لاريجاني در مراسم رونمايي از طرح كلان شبكه گريد (تورين) ملي محاسباتي و شبكه ملي فرهنگ كه صبح امروز با حضور رييس جمهور در نهاد رياست جمهوري برگزار شد اظهار داشت: 20 سال پيش زماني كه اينترنت توسط پژوهشگاه دانشهاي بنيادي به ايران آمد اختلافي بين ما و وزير مخابرات پيش آمد كه آنها اعتقاد داشتند كه اين فناوري مانند فكس است. از اين رو من نامهاي به مقام معظم رهبري در خصوص اين فناوري و كاربردهاي آن نوشتم. پس از دو هفته مقام معظم رهبري هر دوي ما را فرا خواندند و سه مطلب را تاكيد كردند. ايشان فرمودند اين صنعت بسيار جالب است و بايد از همين حالا بر روي آن سرمايهگذاري شود. همچنين اين فناوري بايد براي جوانان بسيار جاذب باشد و لازم است ميدان را براي آنها فراهم كنيم و در نهايت تاكيد كردند اين صنعت مانند ساير صنايع، آلودگي خاص خود را دارد كه بايد براي آن برنامهريزي كرد.
بقیه در ادامه مطلب.... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
اجـــتماعــــــی ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
رایه الهدی ,
اینترنت ,
رهبرانقلاب ,
دانشگاه امیرکبیر ,
ابررایانه ,
:: بازدید از این مطلب : 2665
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 7 خرداد 1391
|
باور-2 پرنده ای با بال نصب شده در بالای بدنه است. بال به شکل دلتای معکوس با مساحت زیاد، دارای زاویه هشتی(انهدرال) زیاد، با انحنای سطح زیرین بال، ریشه بال طولانی و امتداد یافته تا دم است. در صورتی که امکان حمل موشک های هوا به هوا در رده دوش پرتاب در باور بوجود بیاید امکان درگیری با پهپادهای پرشمار دشمنان نیز قابلیتی استثنایی برای آن خواهد بود....
باور-2 در رژه 31 شهریور نیروهای مسلح
شرح کامل در ادامه مطلب.... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
ایثـار و شهادت ,
علم و فنــاوری ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2506
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
|
نویسنده : گمنام
شنبه 6 خرداد 1391
|
آیندهپژوهان آمریکایی ایران در سال 2035 را یک ابرقدرت تعریف کردهاند
وی با اشاره به همین ترندگذاری در آمریکا، افزود: در همین ترند گذاری که توسط مهمترین مراکز آیندهپژوهی آمریکا بررسی شده برای سالهای 2013 بدهیهای مالی درنظر گرفته شده و همینها نیز برای سال 2035 معتقدند که ایران به دلیل شتاب پیشرفت و جهشداری که دارد میتواند به ابرقدرت تبدیل شود.
مدیر مرکز مطالعات استراتژیک بدون مرز با بیان اینکه چنین ترندگذاریهایی در ایران به دلیل نبود جزئیات لازم تا یک دهه دیگر ممکن نیست، تاکید کرد: راه میانبر ما برای ارائه نقشه مدیریت جهان و مدیریت امیدوارکننده ایران، این است که ببینیم رهبری که نائب منجی عالم بشریت است و میداند میخواهد به کجا برود چه جریان و مسیری را دنبال میکند.
وی با بیان اینکه ترندگذاریهای مقام معظم رهبری قابل اجراست، افزود: مدیریت باثبات بیش از دو دههای مقام معظم رهبری این امکان را به ما داده است که بتوانیم از این ترندگذاری استفاده کنیم.
عباسی البته هر ثباتی را ضروری ندانست و تاکید کرد: هم جوامع غیرثابت چون ایتالیا، یونان و ... نمیتوانند رهبری داشته باشند و هم مدیریت ثابت غیردینامیک مانند عربستان نمیتوانند عملیاتی برخورد کنند بلکه ایران به دلیل داشتن ضریب بالای گردش نخبگان و مدیریت ثابت دینامیک این امکان را دارد.
وی با اشاره به ضریب بالای گردش نخبگان و حجم زیاد جابجایی مدیران در ایران آن را نکتهای مثبت قلمداد کرد و افزود: این امر ضریب آموزش مدیران را بالا میبرد و این به علاوه وجود رهبری در جایگاه فوق استراتژیک موجب شده این ثبات دینامیک را ایجاد کند.
مدیریت حکومت ولایت فقیه در دانشگاههای غربی در حال مدلسازی است
مشروح این سخنان در ادامه مطلب... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
امامت و ولایت ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
حسن عباسی ,
رایه الهدی ,
کرج ,
تهران ,
البرز ,
مقام معظم رهبری ,
:: بازدید از این مطلب : 2526
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
سه شنبه 26 ارديبهشت 1391
|
برای نخستین بار یک هکر کلاه سفید با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی، امنیت سایتهای اینترنتی را به چالش کشید.... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
Babylon ,
هکر کلاه سفید ,
رایه الهدی ,
رایه الهدی البرز ,
:: بازدید از این مطلب : 2775
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 12
|
مجموع امتیاز : 12
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 24 ارديبهشت 1391
|
چهار فعالیت کاخ سفید برای جاسوسی اینترنتی
دیگر هیچ محیطی در آمریکا حتی در فضای مجازی هم خصوصی نیست و هیچ راهی هم برای فرار از چشم های کنترل گر در آمریکا وجود ندارد.... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
ســـــیاســـــی ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
کاربران ,
اینترنتی ,
ایران ,
کاخ ,
سفید ,
جاسوسی ,
فعالیت ,
رایه الهدی ,
رایة الهدی البرز ,
:: بازدید از این مطلب : 2774
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
یک شنبه 24 ارديبهشت 1391
|
این پایگاه از آدرس اینترنتی شما یا دادههای کوکیها استفاده نکرده و شرایطی را فراهم میآورد که میتوانید بی آنکه از اطلاعات خصوصی شما استفاده شود در آن به جستجو بپردازید.....
رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
موتورجستجو ,
گوگل ,
اینترنت ,
رایه الهدی ,
رایة الهدی البرز ,
:: بازدید از این مطلب : 2849
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
|
نویسنده : گمنام
چهار شنبه 20 ارديبهشت 1391
|
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا نوشت:
طبق اعلام معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا در بررسی بولتنهای امنیتی شرکتهایغربی، شرکت Adobe اعلام کرده است که در نسخههای قدیمی نرم افزارهای Flash و Reader این شرکت، کدهای آسیبپذیری پیدا شده است که مهاجمان میتوانند با ارسال کد در شبکههای وب منجر به خسارت و آسیب کاربران دیگر شوند. نسخههای 9.5 و 10.1.2 و همچنین x.9 وv.10 ویندوز و مکینتاش و یونیکس و نسخههای قبلی سبب بروز چنین آسیبهایی میشوند.
بدلیل وجود یک کد آسیبپذیر در این نرمافزارها، مهاجم میتواند با ساخت یک PDF تحت وب که Reader را مجبور به بازکردن خود میكند، قادر است کدی را وارد سیستم قربانی كنند و از این طریق در ارسال یا دریافت فایلهای قربانی تسلط پیدا كند. البته بخش امنیت شرکت Adobe اعلام داشت با آپدیت جدید این محصولات این مشکل کاملاً رفع شده است، تنها کاربران برای حفظ امنیت سیستم خود باید مراحل زیر براي غیرفعال کردن Reader تحت مرورگر خود و همچنین امکان 3D را در برنامه غیرفعال كنند.
برای غیرفعال کردن نمایش فایلهای PDF در مرورگر وب مراحل زیر را باید انجام دهید: رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
پلیس فتا ,
Adobe reader ,
رایة الهدی البرز ,
:: بازدید از این مطلب : 2664
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
|
نویسنده : گمنام
سه شنبه 19 ارديبهشت 1391
|
به گزارش فارس، به مناسبت فرا رسیدن 19 اردیبهشت، روز بزرگداشت «شیخ محمد بن یعقوب کلینی» مؤلف کتاب گرانسنگ «الکافی» گفتوگویی با حجتالاسلام والمسلمین محمد مسعودی، پژوهشگر و استاد علوم حدیث حوزه علمیه قم درباره این محدث بزرگ شیعه انجام دادهایم که مشروح آن در پی میآید.
تندیس شیخ کلینی در کلین، اثر استاد خیرآبادی رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
مـــردان خــــدا ,
,
:: برچسبها:
قرن سوم ,
بزرگترین شخصیت ,
کلینی ,
رایة الهدی البرز ,
رایة الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2976
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 18 ارديبهشت 1391
|
نوملی یادآور شد: آیة الکرسی با صوت استاد پرهیزگار که صوت آرامش بخشی است را برای دانشجویان پخش کردیم و پس از جلسه امتحان از آنها نظرخواهی می کردیم و همه می گفتند که فضای امتحان ..... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
اجـــتماعــــــی ,
اخلاق و عرفان ,
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
قرآن ,
دعا ,
امتحانات ,
تاثیردعا ,
رایة الهدی البرز ,
:: بازدید از این مطلب : 3138
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
|
نویسنده : گمنام
دو شنبه 18 ارديبهشت 1391
|
پژوهشگران دانشکده مهندسی هستهای و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانش فنی تولید پرتوداروی نئودیمیوم 140 برای درمان برخی بافتهای سرطانی دست یافتند... رایةالهدی ، تارنمای هیئت کربلای بیت المهدی(عج) ، کــــــرج
:: موضوعات مرتبط:
علم و فنــاوری ,
,
:: برچسبها:
سرطان ,
درمان ,
رایة الهدی البرز ,
رایة الهدی ,
:: بازدید از این مطلب : 2927
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
|
|